Met bril minder bekijks en minder befkans

Een deugniet die deugdelijk is en die dus deugt. Dat is wat ik ben. Ik hou ervan om te flirten. Mensen kijken, vind ik sowieso heel ontspannend en spannend. Flirten is helemààl leuk. Een geile sjansbeer, dat is wat ik ben en ik ben er nog trots op ook, haha! Als meiden terugkijken, geeft dat zo’n lekkere egoboost!

Er zijn dagen dat ik er top uitzie. Dan kan Bradje Pitt inpakken. Als Angelina mij dan zou zien, liet ze Brad als een baksteen vallen en trok ze terstond bij me in, door de achterdeur met dildo en al. Op zulke dagen, dat ik Pitt overtref, heb ik veel sjans en dus ook chance.

Maar er zijn helaas mede dagen dat ik een ouwe, bleke lijkenkop heb. En weet je wat me is opgevallen? Als ik mijn bril draag, dan heb ik veel minder bekijks! Of dan zie ik pas dat ik geen bekijks heb, haha… Zonder bril dus ook een kleinere befkans! Ja, ik ben een echte plasserlikpaus!

Ik laat mijn bril dus meestal af. Misschien straal ik ook wel uit, als ik dat montuur draag, dat ik dat ding haat. Als je je lelijk voelt, dan adem je dat uit. Laatst zag ik een meid lopen – met vrij kolossale bril – die zichtbaar heerlijk in haar vel stak. Ze straalde een en al geluk, kracht en levensvreugde uit. Haar tred was soepel, verend, haar aura een roze oase van hapiness. Tsjongejonge, wat geil was dat: ik had haar midden op de stoep willen tongen! Je zou niet zeggen dat ik keurig en zielsgelukkig getrouwd ben, hé? Maar als je een ring draagt, hoef je je ogen toch nog niet in een pikdonkere gevangenis op te sluiten en je fantasie toch ook niet?

Zonder bril dus beduidend meer bekijks. Geen bril dragen, heeft nog een voordeel: ik hoor beter zonder ‘verrekijker’. Ze zeggen wel eens dat blinde mensen beter horen… Nou, dat klopt, hoor! Als ik mijn bril af zet, dan hoor ik meteen stukken beter! Dan hoor ik het stel van drie huizen verderop wippen! Overduidelijk is dat die Surinaamse vrouw: ‘Wwwwat lekkerrrrrrrrrrr! Ik kom klaarrrrrrrrrrrrrr!’ Zet ik mijn bril af, dan hoor ik hun luidruchtige liefdesspel niet meer!
Als ik ’s nachts niet wil horen dat mijn vrouw snurkt, dan ga ik met bril op pitten. Met bril slaap ik door elk geluid heen, zonder bril hoor ik alles (maar een slaappilletje doet dan wonderen, :-)).

Zojuist liep ik door Roermond en zag ik een heel lekker meisje geld pinnen bij de ING (Ik Neuk Graag). Niet slim van haar: lekkere meisjes hebben altijd veel bekijks, dus ook of juist als ze pinnen. Net als tien andere mannen dacht ik: "als ik haar hart voor me kan winnen, heb ik meteen ook het geld dat ze nu gaat pinnen!"

Eén jongen bood haar kauwgom aan, maar dat sloeg ze af, omdat het haar tandglazuur aantast. De ander bood haar sigaretten aan, maar ze rookte niet. Weer een ander wilde haar geld geven, zodat ze niet hoefde te pinnen, maar ze wilde een onafhankelijke vrouw zijn. Ik voelde wanhopig in mijn jaszakken. Wat kon ik haar aanbieden? Een natte zakdoek en Norit. Nee, ze had geen snotneus zag ik in de gauwigheid. Dan maar die Norit. En het werkte! Ze omhelsde me, want ze had toevallig last van buikloop. Met mijn doosje Norit en haar gepinde 200 euro nam ze afscheid van me. Aan de overkant van de straat kuste ze haar vriendje. Toen ik thuiskwam, merkte ik dat mijn beurs was gestolen. Flirten kan gevaarlijk zijn en goed fout aflopen! 

Leuk nog eens zo’n lollig, luchtig stukje van mijn hand. Al die zware verhalen van me komen uit het oorlogsgebied binnenin mij. Met de pen van een oorlogscorrespondent, die bericht over het zielenslagveld, schrijf ik meestal zwartgallige dingen. Logisch ook met zo’n bestaan. Maar dit is lekker.

Echter, als ik lees dat die lelijke zweetmug met zijn spuuglelijke en altijd vloekende kleding, die Ab Osterhaus, een prijs van 1 miljoen euro heeft gekregen van de overheid, dan word ik weer zo verschrikkelijk boos… Die onruststoker zou alle kosten voor al die zinloze vaccins moeten terugbetalen en ons allemaal schadevergoeding moeten uitkeren. Wat heeft die man de boel op stelten gezet! Echt, deze aarde is de omgekeerde wereld…

En die BN-ers, grrrrr… Ik kan geen Giel Beelen en Mathhijs van Nieuwkerk, geen Frans Bauer, geen Geer en Goor, geen Linda de Mol, geen Jantje Smit, geen Yolanthe en geen Borsato meer horen of zien.
Wat we voortdurend krijgen te zien, lezen en horen, is louter dat bekrompen, elitaire incestwereldje vol geslaagde, gefortuneerde, gelukkige en gezonde en BEKENDE mensen. Om van te kotsen.

Weet je wat? Ik luister en kijk naar Het Journaal met mijn bril op. Dan hoor ik slechter en dan zie ik alleen die heerlijke Sacha de Boer haarscherp. En dan droom ik even dat ik Rick Nieman ben als Sacha ’s avonds in bed ligt met een goddelijk lijf vol hoogtepunthormonen…

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.