Te korte armen om te kunnen rukken

Bij de VPRO heb ik een documentaire gezien over softenonbaby’s met hele korte armen. Bepaald geen armzalige types en geen armetierige levens.

Maar het lijkt me toch knap lastig om zulke korte armen te hebben. Die armen zijn namelijk te kort om jezelf te kunnen aftrekken of te kunnen vingeren. Daarmee word je behoorlijk tekort gedaan!

Dat lijkt me behoorlijk frustrerend. Er is niet altijd een man of vrouw in de buurt die jou wil bevredigen als je je kwakkie kwijt moet of als je wilt squirten.

Nu worden mensen door een gekmakende behoefte die ze niet kunnen vervullen meestal wel creatief, maar hoe stillen die kortarmige gasten hun solistische sekshonger dan? Als je niet kan masturberen, wil dat niet zeggen dat je niet wilt masturberen.

Misschien komt dit stukje bot, cru en ordinair over (maar dat ligt dan aan u), maar ik denk dat al die mensen met te korte armen tegen dit seksuele probleem aanlopen en dat het hun dagelijkse realiteit is.

In de docu was één kerel te zien, hij zat in een rolstoel – hij kon niet op zijn handen lopen, denk ik – die vrouwen lastig had gevallen in een disco. Hij was handtastelijk geworden… Hij mocht dan korte armpjes hebben, hij zorgde wel dat zijn vingers aan borsten en billen konden voelen. 

Ik kan dat wel begrijpen. Het is niet leuk voor die vrouwen om ongewenst betast te worden en dan ook nog eens door een lelijkerd met een griezelig misvormd en kort pootje, maar denk je dat het voor hem leuk is om altijd in een seksvacuüm te zitten en al dat lekkers niet te mogen aanraken en nooit aangeraakt te worden door al die geile, welgevormde blondjes en brunettes? Kun je van een man verwachten daarmee om te leren gaan?!

De onverzadigde sekshonger wordt op een gegeven moment een ziekte die zich uit in onacceptabel, asociaal, ziekelijk, juridisch onaanvaardbaar gedrag. Kun je het hem kwalijk nemen? Frustraties kunnen de gekste dingen met je doen, met name als de hormonen door je lijf gieren! Ook gehandicapte mensen willen weleens gewoon/gewone seks!

Te korte armen hebben, heeft nochtans ook voordelen, al kun je alsnog een kogel door je kop krijgen als de Amerikaanse overvaller hands up roept. Maar je zult minder snel ergens je vingers aan branden (bij het barbeknoeien bijvoorbeeld). In een winkel zul je niet snel verdacht worden van het hebben van lange vingers… Niemand zal van je verwachten dat je een poot uitsteekt, bijvoorbeeld bij het poten van aardappels. Het kost minder om je hele arm vol te laten tatoeëren. Het is altijd handig om handlangers te hebben… Er valt altijd wel een mouw aan te passen… Niemand zal je een poot uittrekken… En je kan goed kuilen graven (dat was vooral handig in de Eerste Wereldoorlog), want je handen hebben wel iets weg van de poten van een mol. Trouwens, die gasten hebben het zelden achter de ellebogen. Maar ellebogenwerk gaat hen slecht af, dat dan weer wel…

Maar je kan niet tennissen en je moet altijd met losse handen fietsen (dat verhoogt de kans op een verkeersongeluk drastisch). Maar het ergste is toch wel dat je niet eens bij je eigen pik of kut (als je zin hebt) en kont (als je jeuk hebt) kan! Of zouden ze daar toch een handig handigheidje op gevonden hebben?

Wie denkt dat ik gemeen ben en lollig probeer te zijn over de rug van de kortarmige medemens heeft het mis. Ik heb ook al ooit een spottend stukje gemaakt over mijn eigen angststoornis en pleinvrees. Zonder een poging tot humor – ik ben immers Theo Maassen niet – blijft alles loodzwaar…

www.rolanddanckaert.nl

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.