Seks met ex

De laatste wip

 

Ondanks dat Anneke het (per sms) had uitgemaakt met Gino kreeg ze de volgende dag een tekstberichtje waarin haar ex aankondigde dat hij over een uur even bij haar op bezoek zou komen. “Heeft hij het nou nog niet begrepen?” was het eerste dat Anneke dacht. Maar ze had wél al twee dagen geen seks meer gehad, en ze had eigenlijk weer zin. De seksdrive van Anneke doet niet onder voor de lustgevoelens van een mannelijke pornoster. Het rollebollen met Gino was altijd fantastisch geweest. Eigenlijk was dat de enige positieve factor van hun relatie die tien jaar had geduurd. Seks was van begin af aan het cement geweest tussen de bouwstenen van hun verhouding.

Anneke had nog een uur de tijd om zich op te tutten. Normaal gesproken, doe je dat niet als je kersverse ex, van wie je emotioneel en mentaal verlost wilt worden, nog een laatste keer komt buurten. Dan zorg je juist dat je er zo onappetijtelijk mogelijk uitziet om je besluit nog eens te verduidelijken.

Maar Anneke – seksverslaafd en vooral verslaafd aan de uitmuntende vrijpartijen met Gino – wilde juist verleid worden. Door de man die ze gisteren nog had afgeschreven. “Ik wil deze relatie beëindigen met nog één legendarische wip,” dacht Anneke terwijl ze Gino’s favoriete paarse doorkijklingerie aantrok. Ze controleerde of de Prosecco – hun voorspeldrankje – koud stond en of de lakens fris roken. Gino wil immers altijd neuken op een schoon bed. Wat dat betreft, is hij zelfs dan een pietje-precies. Of misschien denkt hij nog steeds dat Anneke andere mannen op haar kamer ontvangt en wil hij niet met haar de liefde bedrijven op de spermavlekken van een ander.

De voordeurbel kondigde de komst aan van haar ex-vriend. Ex-vriend, maar niet ex-minnaar. Anneke opende de deur en Gino greep haar onmiddellijk bij haar middel. Hij drukte haar schede tegen zijn groeiende pik achter de gulp van zijn denim. Met zijn linkerhand greep Gino Anneke’s rechterbil vast en zijn rechterhand liet hij rusten op haar linkerwang en linkeroor. Het was duidelijk dat ze ditmaal de Prosecco zouden overslaan. Anneke rende voor hem uit de trap op. Gino moest moeite doen om haar bij te benen. Zo kende hij zijn geliefde weer: altijd in voor spectaculair liefdesvuurwerk.

Ze vreeën totdat ze allebei uitgeput waren. “Wat is seks toch een heerlijke uitlaatklep,” merkte Anneke nahijgend op. “Vooral als je relatieproblemen hebt.” Gino lachte, draaide zich naar haar toe en vroeg: “Hebben we die dan? Het was toch uit?” Anneke lachte luidkeels, bijna overdreven hard. Ze zei: “Het is ook uit, maar dat betekent niet dat we nooit meer met elkaar naar bed kunnen gaan.” Gino viel prompt in slaap. De volgende dag maakte hij het ontbijt klaar en zorgde hij ervoor dat het avondeten op tafel stond toen Anneke thuiskwam van haar werk bij het callcenter. Gino heeft zichzelf opnieuw in zijn relatie weten te wippen, en Anneke zit erin gevangen als een delinquent die half geniet en half gruwelt.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.