Massaneuken

Dertig dagen lang was het warmer dan 36 graden geweest en was er geen druppel regen gevallen. De aarde was gebarsten door de droogte, als kurkdroge lippen in de waterloze woestijn.
Niemand had nog fatsoenlijk kunnen slapen. Heel het land was oververmoeid, prikkelbaar en toe aan verkoeling. Een maand lang had helemaal niemand meer geneukt. Veel te warm. Te benauwd.

Maar op de 31ste dag besloten de weergoden de bevolking, het hele land, te verlossen door een urenlange stortregen over het stukje aarde te laten kletsen.

Alsof ze weer door de Russen, Canadezen en Amerikanen bevrijd waren, gingen de mensen feest vierend de straten op, allemaal poedelnaakt. De mensen dansten bloot in de regen, sprongen in de diepe waterplassen en rolden door het water op het asfalt of in de tuin.

En toen ontstond door het hele land een orgie, één groot seksfeest. De uitgelaten sfeer leende zich daar uitstekend voor. Iedereen deed het met iedereen, midden op straat. Er werd geneukt alsof alle geilheid een leven lang ten strengste verboden was geweest en nu was vrijgelaten. Je zag mensen doggy style in bedden van hemelwater komen, je zag vrouwen die het met twee mannen deden op de rotonde, terwijl de regen als een gek naar beneden bleef vallen, alsof de kraan van de weergoden stuk was en niet meer dicht kon en ook de spermakranen stonden helemaal open en alle opgespaarde geilheid raketteerde naar buiten.
Het was alsof alle oceanen van de wereld van bovenaf over de natie werden uitgestort, en de mensen genoten met volle teugen, na dertig verschrikkelijk warme, lange dagen en nachten.

De massa-orgie, het collectieve neuken, bereikte een hoogtepunt toen na uren hevige regenval de zon weer doorbrak. Al die naakte, neukende mensen kreunden, gromden, brulden, gilden van genot en plezier en gingen in de stoom van het verdampende regenwater tekeer als wilde, bronstige beesten. Het ultieme spookachtige sekssprookje.

Het grootste sekscarnaval aller tijden was dit, een orgie waarvoor zelfs Silvio Berlusconi en Kim Holland zich geschaamd zouden hebben en tegen in opstand zouden zijn gekomen, maar waarvan iedere deelnemer – en iedereen deed mee! – genoot.
Zelfs de kinderen hadden meegedaan. Zij waren met elkaar erotische spelletjes gaan spelen, omdat de volwassen orgie zo aanstekelijk werkte.
En ook de poezen, konijnen, cavia’s en honden zetten het op een neuken van jewelste. Iedereen en alles deed mee. Eén synchroon massa-orgasme! Ze konden het achtduizend kilometer verder horen, die eendrachtige oerkreet AAAHHHHHH Ik KOM!

Het was een ongecensureerde, grenzeloze, ontketende en taboeloze lust. Het was kermis in de hel en iedereen vond het hemels!

Wie dit vies vindt, weet niet wat lekker is en wat ECHT vies is…

http://www.rolanddanckaert.nl

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.