Gino houdt van Gina

Al negen jaar is Gino bevriend met Gina. Toevallig komen ze allebei uit een Italiaans-Nederlandse familie en dragen ze bijna dezelfde naam. Het scheelt maar één letter, maar voor hun gevoel scheelt het niets. Ze zijn precies hetzelfde, vinden ze, kopieën van elkaar: emotioneel, dol op geld, temperamentvol, ijdel en best wel tuk op materiële zaken.
Alles delen ze met elkaar, behalve het bed. Tot grote spijt van Gino. Bijna een decennium kent hij Gina nu dus reeds en al die tijd is hij smoorverliefd op haar (gebleven). Het komt er echter maar niet van om haar te vertellen wat zijn gevoelens voor Gina zijn. Ze heeft steeds weer een (nieuwe) partner en vertelt daar tegen Gino uitgebreid over. Zelfs wat ze in bed uitspookt, openbaart ze aan hem. Voor Gino, die niets laat merken van zijn vlinders voor Gina, natuurlijk des te pijnlijker. Steeds te moeten horen wat ze tussen de lakens met haar vriendjes doet, is een nachtmerrie voor hem.
Tot overmaat van ramp kiest Gina steeds weer foute mannen die haar uiteindelijk ongelukkig maken. Gino zou Gina zo gelukkig kunnen en willen maken! Dat doet hij nu al op vriendschappelijke basis, maar Gino wil meer. Gino wil met Gina romantisch dineren en niet langer als twee boezemvrienden uit eten gaan. Gino wil Gina’s hand vasthouden als ze door de stad wandelen en ’s avonds in bed wilt hij haar kutje likken.
Gina behandelt hem als haar knuffelbeer. Ze ligt vaak tegen hem aan en kust hem de hele dag door op zijn wangen. Gino vermoedt dat Gina denkt dat hij gay is. Nooit heeft hij een vriendin. Soms verzint hij er een. Dan doet hij alsof hij weer eens een one night-stand heeft gehad. Met een geile meid. Maar volgens Gino heeft Gina in de gaten dat hij liegt. Alleen denkt zij dat hij wel degelijk one night stands heeft, maar dan met jongens en mannen.
Misschien voelt ze zich daarom wel zo veilig bij hem. Omdat hij zogenaamd niets meer van haar wilt en haar dus niet kan kwetsen zoals al die foute mannen. Gino is daarom bang dat zijn bijzondere band en vriendschap met Gina eindigt als hij zijn gevoelens voor haar zou opbiechten. Dat doet hij dus maar niet. De liefde van zijn leven is zijn beste vriendin die hem als haar knuffelbroer beschouwt en behandelt. Voor een andere vrouw in zijn leven en hart is geen plaats. Gino houdt van Gina.

http://www.rolanddanckaert.bloggertje.nl

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.