Vrouw wordt plots mooi en aantrekkelijk

Op de cocktailparty verscheen Renée voor het eerst in een jurk. En in wat voor een robe! Een letterlijk en figuurlijk schitterende glinstergoudjapon! Alle mannen waren met stomheid geslagen, vooral Patrick. Was dit de jongensachtige Renée die bij voorkeur op bergschoenen, in stoere jeans en leren jasjes met ritsen rondliep? Was dit de Renée met het korte jongenskoppie? Ja, het was dezelfde Renée, maar dan in andere kleren. Ze zeggen dat kleren de man maken, maar dan moesten ze Renée eens bekijken in haar gewaad dat je zou kunnen beschouwen als een Olympische gouden medaille van stof en Renée was dan de Olympische winnares van de schoonheidswedstrijd. De opvolgster van Afrodite.

Patrick had nooit iets voor Renée gevoeld. Hij had zich altijd afgevraagd of hij haar nou aantrekkelijk vond of niet. Lelijk was ze beslist niet, maar ze kleedde zich te jongensachtig en daar gedroeg ze zich ook naar. Maar nu stond er ineens een bloedmooie, vrouwelijke vrouw voor hem die zich in haar betoverende avondjurk heel gracieus bewoog.
Duizenden vlinders braken uit in de buik van Patrick. Met deze collega wilde hij vanavond in bed belanden. Zijn jachtinstinct was klaarwakker en scherper dan ooit. Zijn mannelijke veroveringsdrang gierde door zijn lijf. Hij was een stier en Renée was de rode liefdeslap in de vorm van een hart. Zijn ballen zwollen op.

Echter, juist van deze avond waarop ze iedereen verraste met haar zo goed verborgen gehouden aantrekkelijke vrouwelijkheid en schoonheid maakte Renée van de gelegenheid gebruik om uit de kast te komen en op te biechten dat ze op vrouwen valt. En dat ze al drie jaar een vaste relatie heeft en over drie maanden gaat trouwen, en dat er dan weer een feestje zal zijn. Haar trouwpartij.
Voor Patrick was de feestavond bedorven, voorbij. Zijn eerste cocktail, die hij had opgedronken voordat Renée aanvankelijk blozend en stamelend maar uiteindelijk triomfantelijk glunderend haar officiële bekentenis had gedaan, was meteen zijn laatste van de avond. Gedesillusioneerd stapte hij in zijn Porsche. Hij haatte Renée. Lelijke, mannelijke trut…

Een man die niet kan krijgen wie hij wilt en die zijn bestemming niet kan bereiken, is een gewonde man.

http://www.rolanddanckaert.bloggertje.nl

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.