Meer voor mannen

Onze mannenklauwen die onder de olie zitten en met de aarde en het vuil onder de nagels zijn toch nog veel schoner en mooier dan de handen van die wijven?! Die gelakte nagels en met handcrème ingesmeerde wijvenvingers zijn pas goor!

Weet je wel wat er allemaal gebruikt wordt in die cosmetica-industrie? Nou, ik zal het je zeggen: bevergeil, schapenvet, stierensperma, de voorhuid van baby-jongens, walvissen-kots en kevers. Denk daar maar eens aan als je zo’n opgetut vrouwtje ziet lopen of als je vriendin je kust met haar gestifte lippen, of als je haar wang aait die vol rouge zit! Wandelende dierenbeulen zijn het!

En er is niets natuurlijks meer aan, aan die stiletto-chicks.

En als wij mannen een buik hebben, dan laten we die gewoon zien, maar die wijven gaan dan zwart dragen, omdat ze denken dat we hun vette pens dan niet zien en in die zwarte jurk gaan ze met elkaar taartjes en ijscoupes eten en terwijl ze dat naar binnen schuiven, klagen ze dat ze te dik zijn en beweren ze dat ze helemaal niet zo veel eten! Het zijn allemaal leugenaars! En als ze het op hun heupen hebben, dan gaan ze van die lange vesten dragen waar je spontaan impotent van wordt.

Ze zeggen, die wijven, dat wij mannen niet eerlijk zijn, maar welke vrouw geeft ruiterlijk toe dat ze alleen maar bij je blijft, omdat ze financieel niet op eigen benen kan staan of omdat ze het mooie huis niet wil verkopen of gewoon merkt dat ze nooit meer een andere vent zal krijgen, omdat ze inmiddels helemaal niet sexy meer is met haar praktische korte kapsel en haar Jack Wolfskin-outfit die geen regen en wind door laat!!!

En dan zeggen die wijven dat wij mannen ons aanstellen als wij ziek zijn, maar als zij hun grote teen stoten, dan overstemmen ze met hun baby-gekrijs alle imams van Mekka. En als je ze een beetje te hard neemt, omdat je gewoon van nature een geile beer bent die lekker agressief wil neuken, dan schreeuwen ze moord en brand en vragen ze of het niet wat zachter kan.

En psychisch en emotioneel zijn ze al helemaal van suikerpapier. Met de grootst mogelijke voorzichtigheid moet je tegen die wijven zeggen dat die rok hen niet zo goed staat of dat ze wat te dik worden. Zeg je het gewoon recht voor haar raap, dan gaat ze uithuilen bij haar vriendinnen, terwijl ze troost zoekt in tien zakken drop en vijftig repen chocolade. En dan maakt ze de volgende dag een afspraak bij de psycholoog en bij de relatietherapeut waar je dan samen met haar naartoe moet om te leren om meer rekening te houden met haar gevoelens.

Vrouwen lijken alleen maar emoties in hun hoofd te hebben, geen gedachten. Ze leven allemaal steeds op het randje van een zenuwinzinking, zeker als de rotte vis tussen hun benen bloed gaat overgeven….

Ondertussen shoppen ze zich helemaal suf. Ze zeggen er wat van als jij lekker een paar kratjes pils naar binnen werkt als Ajax speelt, maar ze vinden het normaal dat ze twee keer per week met vriendinnen gaan lunchen en dineren met de nodige wijntjes erbij, nadat ze in het outlet-center het gat in hun hand hebben uitgebreid tot een complete krater.

En de spulletjes voor in huis, daar word ik ook zo gek van, al die dode frutseltjes, potten, bewaardozen, serviezen die zoveel plaats in beslag nemen. Het huis is een pakhuis van waardeloze troep. Allemaal nutteloze aankopen. Zonder die wijven zouden we miljoenen overhouden en zouden we in plaats van een Ford Ka die stoere Ford Mustang kunnen kopen en een lekkerdere kip kunnen krijgen.

Geen wonder dat mannen nog steeds eerder doodgaan dan wijven, want we moeten krom liggen om ons wijf alles te kunnen geven wat ze verlangt, en ze verlangt doorgaans meer dan een kindercrèche op pakjesavond. Ook moeten we constant haar gezever aanhoren. Het is nog een wonder dat zoveel mannen Abraham zien! Dat geeft al aan hoe sterk we zijn. Hoe is het mogelijk dat we het zo lang op deze aardkloot uithouden met al die wijven. Dat we niet al zijn uitgestorven!

Waar ik ook altijd schijtziek van word, is dat die trutten altijd wat nieuws moeten kopen als ze naar een bruiloft of receptie moeten en zich dan heel erg druk maken als iemand anders hetzelfde aan heeft. Ze zijn in staat om dan huilend de bruiloft te verlaten. Ik ken zelfs een bruidje dat haar bruiloft in de kerk verliet, omdat de pastoor dezelfde jurk droeg!

Och man, breek me de bek niet open over wijven. Ze klagen ook altijd dat hun vent hen niet begrijpt en zijn gevoelens niet kan uiten, maar ze willen wel altijd een macho en ze kiezen wel altijd een kerel die niet te lief is, want te lief, dat vinden ze saai en niet spannend. En vervolgens janken als ze in elkaar worden geslagen door die ongevoelige klootzak die haar gebruikt als bokszak als de hoer bij wie hij net was niet wilde pijpen.

Met seks zijn die wijven ook zo hypocriet als de neten. Dan zeggen ze dat ze romantiek willen, maar ze kunnen niet begrijpen dat wij van romantiek echt geen stijve krijgen. Een kaarsvlam is dodelijk voor onze geslachtsdrift, een wijf moet gewoon vurig zijn en zo heet zijn dat ze geen voorspel nodig heeft maar kletsnat is als ze al op het matras of de keukentafel gaat liggen of wordt gesmeten. Dat eeuwige gezeik van die wijven… Wat zijn ze veeleisend en dominant! Het zijn mannenmoordenaars!

Het is de wraak van Eva op God die een man was en die de man terecht hoger inschatte. Daarom stuurde hij ook niet zijn dochter naar de aarde, want wat moest de mensheid met zo’n huppelkutje?!

Ze straft ons allemaal, die evil Eva! Ze had nog een appeltje met mannen te schillen, het kreng! Al het kwaad komt van vrouwen. Zonder vrouwen voerden we ook beslist geen oorlogen, dan was er niks om voor te vechten. Zij zijn het allemaal schuld!

En maar roddelen over anderen, en helemaal over de rooie zijn als ze ontdekken dat iemand wat over hen heeft gezegd…

De wereld zou veel beter af zijn zonder wijven. Dan zou er ook geen overbevolking zijn en dan hoefde Moeder Aarde niet zo te lijden. Maar Moeder Aarde is vaak zat ook Loeder Aarde zoals iedere vrouw: heel gemeen als ze met haar billen en borsten gaat schudden en ons verscheurt! Kutwijven!

Zonder al die wijven konden wij mannen gezellig voetballen kijken, hoefden we nooit meer de buitenspelval uit te leggen en konden we met de ene hand zitten te rukken en met de andere hand een biertje in onze muil gieten. Ideaal! En we zouden niet zo vaak verlangen naar seks! Er zouden minder verkrachtingen zijn. En de Wallen zouden gewoon netjes zijn daar in Amfetaminedam…

http://www.bloggers.nl/rolanddanckaert

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s