In het ziekenhuis

Ik ben in het ziekenhuis beland, doordat mijn collega’s mijn leven verziekten. Maar in het hospitaal heb ik het goed. Mijn kont wordt iedere dag gewassen door een knappe, gespierde verpleger. Mijn vrouw zou jaloers op me zijn. Niet omdat ze mijn kont zou willen wassen, maar vanwege die stoere geneeshulp. Ook een gelukkig getrouwde vrouw hunkert weleens naar een spannende romance of verliefdheid, naar emotionele en amoureuze avonturen die de geest, de genitaliën en het hart verfrissen.

En hij geeft me op de koop toe iedere avond een nachtzoen op mijn voorhoofd, nadat hij me heeft voorgelezen uit een pornografisch blaadje. Een top-verpleger is hij.

Helaas heeft het hospitaal geen topkok. Je wordt ziek van dat varkensvoer-voedsel. Mijn vrouw zal blij zijn dat ze daar niet van hoeft te eten. En dat ze de afstandsbediening een weekje voor zich alleen heeft.

Ik hoop trouwens niet dat ze – als de operatie mislukt en ik sterf – de opblaaspop vindt die ik achter mijn verzameling postzegelalbums heb verstopt. Die pop gebruik ik voor mijn danslessen. Ik ben namelijk al maanden aan het oefenen voor de salsa-avond waar ze over twee weken met alle geweld heen wil. Ze mag niet weten dat ik stiekem train. Het moet een verrassing blijven dat ik niet kon maar nu wel kan dansen. Ik heb sinds het begin van onze relatie namelijk altijd gelogen dat ik kampioen Latijns Amerikaanse dansen was van Horkenbosch. Een leugentje om indruk te maken. Ik dacht dat we toch nooit zouden gaan dansen. Totdat ze ineens met die salsa-avond op de proppen kwam… Toen moest ik ineens als een gek gaan oefenen aan de hand van een youtube-video.

Niet doorvertellen dus!

http://www.bloggers.nl/rolanddanckaert

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s