Cabahret, nog veel meer voor mannen!

Vrouwen begrijpen ons niet, vooral niet als het om seks gaat. Als we geil zijn, dan willen we gewoon meteen erop en erover. Als we een stijve hebben, dan willen we niet eerst nog een half uur moeten strelen om haar op te warmen. Dan zorgt ze maar dat ze zelf haar voorbereidingen treft en er klaar voor is als wij zwaar bewapend staan te steigeren. Ja toch?! Ik snap nu ook waarom vrouwen het altijd zo koud hebben. Die zijn van bevroren ijs van binnen, die hebben een schaatsbaan in hun kut!

Wij mannen willen als we zin hebben niet in een koud huis komen dat we eerst een uur moeten opwarmen. Wij mannen willen als we geil zijn meteen neuken! Die doos moet gewoon wagenwijd voor ons openstaan! Maar vrouwen lijken altijd op een heel goed verpakte en dichtgeplakte doos van Zalando of Bol.com die je met scharen en messen open moet zien te krijgen en waar je dan ook nog de spijkers uit moet halen, voordat je bij je nieuwe schoenen, broek of  iPhone kan komen. Vrouwen zijn in bed net van die bloezen die je pas bij Zara hebt gekocht en die je het liefst meteen zou aantrekken, maar dat je dan nog al dat plastic eraf moet halen, samen met heel veel naalden bij de kraag en de mouwen.

Daarom vinden mannen hoeren zo spannend. Die zijn er altijd onmiddellijk klaar voor en die geven duidelijke signalen af: met mij kun je neuken, ik ben ervoor! 

Echt, als man kun je nog beter 200 euro neertellen en dat je dan meteen krijgt wat je wilt en zoals je het wilt, dan dat je gratis eerst je wijf moet zitten opwarmen en opgeilen en dat ze dan uiteindelijk nog weigert om je te pijpen en om anaal door je genomen te worden!

Doe maar niet zo politiek correct, klootzak, jij voelt het ook zo! En jij vuile trut, ach, van jou had ik geen andere reactie verwacht. Jullie wijven doen allemaal zo verschrikkelijk preuts en denken ons te kunnen domineren… Wij moeten ons sinds dat verrekte feminisme alleen maar aan jullie aanpassen en met jullie rekening houden, stelletje verwende klitten!

Een hoer is meestal veel mooier dan je vrouw of vriendin en dan je minnares, ze is er meteen klaar voor, doet er niet langer over dan noodzakelijk is en ze doet meestal de dingen met je die je partner te vies vindt. Het is toch gek dat een hoer minder vies van je is dan je eigen levensgezellin! Ik weet wel, het geld maakt veel goed, maar toch… Wij mannen betalen toch ook heel veel voor dat wijf van ons?! We geven haar alles wat ze vraagt en meestal blijft ze aan je kop zeuren, want bijna alle vrouwen hebben een grand canyon in hun klauwen!

Kijk, hoeren zijn meestal ook nog eens veel jonger en dus lekkerder dan je eigen wijf. In andere culturen snappen ze dat, daar neuken de mannen met meisjes zodra ze geslachtsrijp zijn. Kijk, ik vind ook dat je bij minderjarige meisjes eerst aan hun ouders moet vragen of je ze mag nemen en dat ze het zelf moet willen, maar je kunt het mannen niet verwijten dat ze de meest groene en malse blaadjes het lekkerste vinden, zo gaat het overal in de natuur. Doe niet zo politiek correct, man! Schijnheilige hypocriet!

Waarom denk je dat die Maxim Hartman van het RTL7-programma ‘Meer Voor Mannen’zo populair is bij mannelijke kijkers en zelfs bij Matthijs van Nieuwkerk van DWDD? Omdat die Hartman zegt zoals het is en omdat hij gewoon taboeloos zichzelf is, niet zo huichelt als jij! Bijna alle mannen beleven vrouwen en seks op dezelfde wijze. We lachen om die Maxim, omdat we herkennen wat hij zegt. Maar we durven het nooit zo uit te spreken, omdat we bang zijn voor de vrouwen, voor de zogenaamd politiek correcte heertjes en kutjes en voor de politie die zelf ook van geen kant deugt: die voor kerstmis altijd extra extreem staan te controleren op snelheid, omdat er nog even geld binnen geharkt moet worden. Ik ken iemand binnen het korps en die zegt, dat er onder de agenten onderling heel wat wordt af geneukt en sommigen zich overduidelijk bezighouden met criminele praktijken of heel racistisch zijn.

Je weet toch hoe verdorven de mensheid is? De meeste mensen deugen niet, daar helpt geen titel of uniform aan. Het hele leven deugt voor geen meter. Zie mij eens ‘lekker’ bungelen aan dat kuttige zijden draadje! En het leven lacht zich slap om mijn wanhoop, onmacht, ergernissen, frustraties, moeilijkheden, ziekten, zorgen en pijn.

Kansloos dit. Hier.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s