Anouk weer zwanger

Anouk verwacht haar zesde kind. Zij spaart meer kinderen dan een filatelist postzegels! Inmiddels heeft ze meer kinderen gemaakt dan muziekalbums.

De Haagse zangeres beleeft vooral veel Haagse geile kwartiertjes met donkere mannen en we weten allemaal waarom: de muzikante heeft een voorkeur voor mannen met een penislengte waar de slurf van een olifant een minderwaardigheidscomplex van zou krijgen! Ja, Anouk houdt van DIEPzinnige seks! Volgens anonieme bronnen heeft ze een gleuf waar de Grand Canyon een kleine kloof bij is!

Anouk werpt alsof ze niet alleen als een konijn neukt, maar ook als een konijn kindjes op de aardbodem dropt! Alleen al door Anouk raakt Nederland vol! Met al dat werpen van Anoukje is het helemaal niet verwonderlijk dat ze al aan haar tweede basketballer bezig is. Die weten alles af van werpen/worpen! Die kunnen heel goed mikken in haar dunkin donut! Heerlijk hoor, zo’n gevulde donut met witte crème!

Natuurlijk gunnen we het Anouk – de Margaret Thatcher van de Nederlandse popmuziek – allemaal van ganser harte. Er zijn slechtere mensen op deze wereld.

Ze is wel een beetje een apart wijf. Als zij bij The Voice zou optreden, dan zouden de stoelen zich spontaan van haar afdraaien, een natuurlijke reactie zou dat zijn!

Ze schijnt eens gezegd te hebben dat haar collega Marco Borsato nep is. Dat schijnt te kloppen, de echte Marco Borsato schijnt allang een zwaar bebaarde straatmuzikant in Napoli te zijn… Op het moment dat hij Nederlands begon te zingen, zou z’n platenmaatschappij een lookalike voor hem hebben ingezet. De echte Marco zou namelijk z’n Italiaanse roots niet hebben willen verloochenen…

We wensen Anouk een voorspoedige zoveelste zwangerschap toe: als je A-nouk heet, dan vind je misschien dat je automatisch B van Baby moet zeggen…

Ze heeft trouwens de nodige miskramen gehad. Er zijn veel mensen die haar haten en die vinden dat Anouk zelf een miskraam is die het heeft overleefd, maar ik vind haar een zeer vruchtbare vrouw!

http://www.rolanddanckaert.bloggertje.nl

 

 

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s