Speelt Edith Schippers (VVD) onder één hoedje met PVV?

Bereidt Edith Schippers, de vrouw met de Goliathiaanse neusvleugels, een machtsovername voor binnen haar partij, de Volks Verlakkerij Dwazen? Het zou mij niets verbazen dat deze leeuwin, bijgenaamd Minister van Tabak, werkt aan een dergelijke partijcoup ten koste van Mark Rutte.

Even alles op een rijtje… Schippers heeft tussen neusvleugels en schaamlippen door aangegeven, dat ze bereid is om met de Partij Voor Vreemdelingenhaat te gaan samenwerken.

Dat verbaast mij helemaal niets. Schippers heeft alles van een wannabe PVV-ster. Ik denk dat ze jaloers is op Fleur, de first lady van de PVV.

E.S. is volgens mij – en ik heb meer kennis van mensen dan van mezelf! – een keiharde, meedogenloze vrouw met een vermeend geniepig, stiekem karakter. Dergelijke niet al te transparante mensen smeden dikwijls duistere, inhumane plannetjes die ze heel goed geheim weten te houden.

Welnu, Schippers flirt dus met Geert Wilders. De PVV-leider heeft op zijn beurt aangegeven, dat hij niet met Mark Rutte, de huidige premier en VVD-leider, wil samenwerken. Prima want Rutte is ook een visieloze mislukte pianospeler, maar niet om de juiste redenen…

Zoals u weet, maakt ons Nederlandse volk zich schuldig aan wat we de Duitse burgers verweten toen Hitler profiteerde van De Grote Depressie. Adolf zou het Germaanse volk wel eens eventjes uit de brand helpen. Ironisch genoeg moest ene Willy Brandt eraan te pas komen om de puinhopen van Hitler – die de halve wereld in de as had gelegd – definitief op te ruimen…

Welnu, Schippers heeft dus kenbaar gemaakt dat ze de PVV niet afwijst (en dat verbaast ons niets) en Wilders wil niet met de VVD regeren zolang Rutte aan het bewind is. Een groot deel van het Nederwaartse volk is op het wijzende vingertje van Wilders… Voor mij is 1+1 gewoon nog steeds 2. Het zou mij niet verwonderen wanneer Schippers en Wilders onder één hoedje spelen:  Wilders krijgt zijn regering met de VVD  en Schippers het leiderschap van de VVD, want de VVD zal terrein verliezen wanneer Rutte aanblijft, omdat hij te boek staat als de man die Wilders uit de regering houdt en die Wilders tijdens de eerste samenwerkingstermijn heeft gedwarsboomd en gefrustreerd.

Het volk roept: “Alle ballen op Geert!” Hij is volgens velen de topspits die alle politieke ballen raak kopt en schiet. Hij scoort echter alleen in eigen doel… Zijn partijgenoten weten zelfs niet of er lucht of Ballantine’s zit in de politieke bal…

Politici zitten verdorven in elkaar, maar Wilders en Schippers waarschijnlijk nog een beetje veel meer. Ze worden geholpen door een door en door verdeeld en verknipt volkje dat in de val loopt van protectionisme, chauvinisme, nationalisme en zondebok-schieten.

Ik ben blij voor Dayfit Glowy dat hij dit niet meer hoeft mee te maken…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s