Heesch

Dombostranten uit Heesch (Moord-Brabant) dombostreerden tegen de komst van asielzoekers die volgens het afval op de veger en blik van de ME helemaal niets in hun plaats te zoeken hebben, en al zeker geen asiel.

Asielzoekers worden door de menschen uit Heesch – die als ze hun stem bijna kwijt zijn heesch zijn – gelijkgeschakeld met verkrachters, zelfmoordterroristen en moskeemuskieten. De vluchtelingen worden geknipt (VERknipt) en geschoren met één kam.

Ik zie aan beide kanten van de schijtlijn buitenaardige wezens die de weg en hun verstand kwijt zijn en de route van de menselijkheid en redelijkheid als terminaal-demente patiënten nooit meer zullen terugvinden, die in hun jeans en rok schijten van angst, terwijl ze totaal niet ongerust worden vanwege de verkrachting van Moeder Aarde en daarmee van de menselijke soort (want we zijn allemaal kinderen van Moeder Aarde en als zij lijdt, dan lijden wij ook, vroeg of laat. Als zij sterft, dan leggen wij vervolgens het loodje).

En Wilders – die ze moesten opsluiten in een links bolwerk dat bol staat van de asielzoekershulpverleners en waar hij zich een slag in de rondte zou moeten pezen om iedereen te plezieren – heeft zoals misbruikelijk iets buitenissigs geroepen en het staat meteen weer op Teletekst. De media zijn de koeriers van de zoon van de duivel, op aarde gekomen om de mensen tot zonden te bewegen en om de onrust te verergeren. En zijn kiezers ontvangen van hem een Judaskus…

Maar dat alles staat zo ver van mij af wanneer ik in de twee bruine, fonkelende planeten kijk in het lichtgevende en mij-ziende universum van mijn vrouw en wanneer ik ’s morgens – als het nog donker is – Venus, geruggensteund door Saturnus (die de trouwring in de aanslag heeft), aan het koffiekleurige bovenste zie uitblinken, tussen cursor-flikkerende zeesterren die nu in de hemel zijn, gepasseerd door de vliegtuigen die vervagende witte linten achter zich aantrekken als een reclameboodschap voor overgave en vrede.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s