Cristiano Ronaldo: super-narcist

Kan een super-narcist sympathiek zijn en een goede inborst hebben? Ja, dat kan. Volgens mij is Real Madrid-levende legende Cristiano Ronaldo er zo een.

Wat was hij gisteravond, tijdens, in en na de Champions League-finale tegen ‘mijn’ Atlético Madrid, weer narcistisch! Hij was duidelijk niet fit en niet helemaal hersteld van zijn bovenbeenblessure, en mede daardoor was hij de slechtste speler op het veld. Ronaldo speelde op nog geen 60 procent van zijn kunnen. Rennen ging hem zichtbaar moeilijk af.

Maar een CL-finale laat hij natuurlijk niet aan zijn neus voorbij gaan, ook al kan hij maar op halve kracht spelen en benadeelt hij daarmee het team. Hij zou en moest erbij zijn, en daarbij hoopte hij natuurlijk op een heldenrol. En het kan geen toeval meer zijn: hij wérd de held.

In ieders leven zijn er wetmatigheden, steeds terugkerende voorvallen die niet meer toevallig kunnen zijn. Ronaldo zit het als voetballer allemaal mee.

Het scenario van de CL-finale verliep exact volgens zijn wens: hij mocht de laatste, beslissende strafschop nemen en zich uitgebreid laten fêteren, precies zoals het zich in zijn dagdromen had afgespeeld. Ronaldo kreeg wat hij wilde: de heldenrol en de dankbaarheid en bewondering van zijn medespelers, trainers, bestuurders en fans.Hoe is het mogelijk!

Some guys have all the luck…

Het kutje van Vrouwe Fortuna moet welhaast kletsnat zijn als ze de heerlijke body en mooie kop van C.R. ziet. Alles heeft ze er voor over om het haar Cristianodale naar de zin te maken, om bij hem in de gunst te komen, zodat hij van haar gaat houden en haar heerlijk bemint.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.