Geile Giny

Dertien jaar is ze. En ze loert altijd door het sleutelgat of door de kier van de slaapkamerdeur van haar ouders wanneer die seks hebben. Haast iedere avond is dat, voor het slapengaan. Half gebukt, met haar linkeroog op het sleutelgat of voor de kier (de deur staat soms een heel klein stukje open), slaat Giny gade wat haar ouders op het matras uitspoken.

Ze kan alles vrij goed zien, omdat haar papa en mama het nooit onder het laken doen en zich dus nooit bedekken als ze vrijen, zelfs niet in de winter. Ze maken elkaar al heet genoeg.

Reeds anderhalf jaar gluurt Giny naar de mensen die haar verwekt hebben. Zij is een van de weinige kinderen die vrijwel dagelijks zien hoe ze zijn gemaakt, op wat voor manier. Giny realiseert zich iedere avond dat ze het resultaat is van een van de vrijpartijen van haar ouders: op dierlijke wijze, maar dan met heel veel gevoel en liefde erbij, hetgeen je bij beesten nooit ziet.

Giny vond het schokken, de eerste paar keren dat ze haar ouders bezig zag. Maar de nieuwsgierigheid won het van de schok en van de walging-in-eerste-instantie. En dus is ze iedere avond gaan kijken. Ze weet niet dat haar ouders het weten dat ze daar staat, en dat ze dit opwindend vinden.

Ja, sommige mensen houden er ook in bed rare gewoontes op na, gewoontes die anderen al dan niet terecht ziek noemen.

Giny denkt in elk geval dat ze ongezien is gebleven. Wat haar ouders nochtans nooit hebben gezien en niet weten, is dat ze de laatste maanden toekijkt, terwijl ze zichzelf bevredigt. Haar rechterhand in haar slipje. Soms komt ze precies gelijktijdig met haar moeder. Haar vader komt meestal sneller. Meestal begint hij op haar en eindigt mama op hem.

Ook ziet ze hoe papa wordt gepijpt door mama. Het is dan net alsof mama een van haar yoga-oefeningen doen, de child pose met name. Dan ligt ze dubbelgevouwen op bed met haar gezicht ter hoogte van zijn romp, haar billen rustend op haar hakken, haar borsten boven haar knieën. Giny vraagt zich altijd af of mama deze yoga-positie tijdens haar yoga-sessies thuis zo vaak uitvoert om beter te kunnen blowjobben. Yoga als seksuele training. Of dat mama de yoga en het pijpen met elkaar combineert.

Papa neemt ongeveer dezelfde pose aan als hij mama’s poes likt. Ze trekt met haar linkerhand dan altijd aan zijn haren en begint naarmate het likken geiler wordt met haar hele lijf te kronkelen, als een tuinslang op de grond waardoor ferm water stroomt.

Giny vindt dat haar ouders altijd goede zin hebben en voor haar is het geen geheim waarom: ze genieten praktisch iedere avond volop van elkaar, vol passie, met veel liefde en plezier.

Giny heeft gezien dat seks het paradijs voor het humeur en de gezondheid kan zijn. Twee mensen zo zien genieten, is voor haar inmiddels een voorrecht om getuige van te mogen zijn.

Onderhand is Giny het nodige gewend. Ze heeft ook al eens gezien hoe oom Tom – die bleef logeren – meedeed aan het liefdesspel. Dus hoe haar moeder werd bevredigd door twee broers, door haar man en diens broer. Op een gegeven moment kusten en streelden haar papa en haar oom zelfs ook elkaar. Giny vond dat zo geil om te zien, dat ze van beneden een komkommer heeft gepakt en zich daarmee naar een hoogtepunt heeft begeleid, in de keuken, aan de keukentafel, op een keukenstoel.

Op een middag kwam Giny thuis en trof ze in de gang de vrouwelijke postbode aan met haar vader. Ze schrokken duidelijk van haar komst. De postbode kon niet verbloemen dat ze was betrapt en deed een knoopje van haar bloes dicht. Ze bloosde. “Nou, bedankt voor de cola en tot de volgende keer maar weer,” zei ze en weg was ze. Haar vader pakte snel zijn autosleutels en zei dat hij nog een boodschap moest doen.

Giny was woedend op haar vader. Wat deed hij mama aan, godverdomme? Maar die woede duurde niet lang. ’s Avonds, toen haar ouders weer bezig waren, hoorde ze haar vader in geuren en kleuren aan haar moeder vertellen hoe hij diezelfde middag weer had gevreeën met Carola. Zo heet de brievenbestelster. Haar moeder vond de erotische uiteenzetting duidelijk opwindend en leek nog meer naar haar vader te verlangen en van hem te houden.

En zo werd het open huwelijk van haar ouders een open boek voor haar, zoals het voor Giny allang geen geheim meer is wat zich achter gesloten slaapkamerdeuren afspeelt.

Soms fantaseert ze stiekem dat ze mee mag doen met haar ouders, dat ze samen een triootje doen. Het is haar meest opwindende fantasie die ze maar af en toe toelaat/toestaat. Ze weet heel goed dat ze die fantasie niet werkelijkheid zou willen laten, mogen en kunnen worden, maar geil is ze wel…

Bovenstaand verhaal is geïnspireerd door het boek Mieke Maaike’s Obscene Jeugd van de schrijver Louis Paul Boon, volgens onder anderen Kees van Kooten een opzettelijk schokkend en weerzinwekkend boek. Ik heb het boek nooit gelezen, er op internet alleen wat fragmenten van gelezen na een tip van een vriendin.

Ook mijn verhaal is louter gebaseerd op (gore) fantasie (maar seks kan goor zijn en de fatsoensnormen van de een overschrijden). Het spreekt voor mij voor zich dat incest, seks met minderjarigen en kinderporno behalve onwettelijk afschuwelijk en verwerpelijk zijn. Ik vind niet dat kinderen moeten worden blootgesteld aan het liefdesspel van hun ouders en omgekeerd.

Echter, kinderen kunnen al vroeg seksuele fantasieën en gevoelens hebben. Nochtans vind ik dat volwassenen het louter bij seksuele voorlichting moeten houden en zich niet moeten mengen in het erotische gevoelsleven van (hun) kinderen. 

In deze tijd moet je – als je bedoelingen zuiver zijn maar je toch iets hebt gefabriceerd dat aanstootgevend is – heel sterk benadrukken dat dergelijke teksten puur ‘literair’ zijn, voor mijn part ‘wannabe literair’. 

Toch wilde ik na heel lange tijd weer eens iets vervaardigen dat heet en ordinair is en dat shockeert, omdat ik een grote hekel heb aan de (erotische) hypocrisie en burgerlijkheid en graag (dergelijke) mensen uit de tent lok en schande wil doen laten spreken. Dat zal dan wel mijn provocatieve en woedende kant zijn…

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s