Hij leeft in een fantasiewereld van lust

Henk houdt niet zo van de werkelijkheid. Zodra het om het echte gaat, dan is voor hem de lol ervan af, zelfs wanneer het leuke dingen betreft. De realiteit is lang niet zo mooi als dat ze zou moeten en kunnen zijn, vindt Henk.

Daarom leeft hij in zijn eigen wereldje van fantasie. In dat wereldje kunnen geen nare en angstaanjagende dingen gebeuren en is hij God (De Regisseur). Eigenlijk leeft Henk voortdurend in zijn eigen film. Een echte rolprent op tv of in de bios is immers ook gebaseerd op fantasie, al gaat het dan helaas vaak om commerciële fantasie waarin veel geweld en te veel realiteit en actualiteit wordt verwerkt. Henk wil de werkelijkheid zoveel mogelijk buiten beschouwing laten. Hij wil voorkomen dat de realiteit zijn heerlijke dagdromen en verbeelding geweld aandoet.

In zijn fantasiewereld is alles mogelijk. En niets van wat hij fantaseert, zou hij waar willen maken. Zodra dromen geen dromen meer zijn maar realiteit, vindt Henk er niets meer aan.

Het is vooral erotiek die hem bezighoudt. Zoals veel mensen denkt Henk heel erg veel aan seks, en doordat hij geen partner kan krijgen, kan hij de daad niet bij het woord voegen en kan hij zijn verlangens niet tot uitvoer brengen. Hij heeft weleens een hoer bezocht, maar daar vond hij niets aan. Mechanische seks zonder gevoel is niets voor hem. Er hoeft niet per se liefde aan te pas te komen, maar toch wel een beetje gevoel, en vooral pure, oprechte lust. Passie!

Henk fantaseert vaak dat hij in een groot, mooi, vrijstaand landhuis – in het groen – woont (in werkelijkheid woont hij vier hoog in een kleine flat met achterstallig onderhoud) en dat dit landhuis een en al erotiek ademt. Veel naaktfoto’s en prenten van mooie bekende en onbekende vrouwen – van alle rassen en met alle kleuren – aan de muren (evenals ingelijste erotische teksten) en in menige kamer een groot scherm waarop bij voorkeur lesbische vrijscènes te zien zijn.

Zijn gedroomde residentie heeft heel veel verschillende kamers met alle een ander seks-thema. Zo is er een kamer waar aan lichte SM wordt gedaan, een vertrek waar alleen vrouwen of alleen mannen de liefde bedrijven, een ruimte waar rollenspellen worden gespeeld en een kamer waar erotische massages worden gegeven. En in die kamers – met een inrichting die past bij het thema – zijn dan voortdurend mensen met elkaar en/of zichzelf bezig, uit vrije wil natuurlijk (sommige mensen willen uit vrije wil een verkrachtingsscène spelen).

Henk loopt er rond, naakt of met alleen zijn badjas aan, en hij bezoekt dan steeds al die verschillende kamers, onuitputtelijk potent. Soms kijkt hij alleen maar toe hoe de anderen met zichzelf en/of elkaar bezig zijn (er wordt altijd veel gekust, gestreeld, geaaid) en meestal doet hij mee. Zijn favoriete kamer is die waar hij, met uitzicht op veel spierwitte naaktsculpturen, als een oude Griekse of Romeinse machthebber naakt op een divan ligt, omringd door allemaal prachtige, naakte vrouwen die om hem heen hangen, met hem lachen en met hem flirten en die hem via hun lippen lekkere vruchten voeren.

Er is ook een literaire kamer met alleen maar erotische literatuur en fotokunst-boeken.Het boek Mieke Maaike’s Obscene Jeugd heeft zijn voorkeur, omdat het op schokkende wijze het taboe van jeugd-seksualiteit beschrijft (doorbreken is in deze hypocriete en bange samenleving onmogelijk). In onze hypocriete maatschappij hebben je ouders en grootouders zogenaamd geen seks en hebben kinderen zogenaamd nog geen seksuele verlangens, lusten, behoeften en fantasieën en worden ze zogenaamd nooit verliefd en/of geil op volwassenen.

Henk is tegen kinderporno en tegen iedere vorm van onvrijwillige seks en van manipulatie, maar in de literatuur kun je gebruik maken van niet-bestaande personen en wordt geen levend wezen misbruikt of in compromitterende situaties gebracht.

Henk weet dat zijn leefstijl of denktrant door de meeste mensen zwaar wordt afgekeurd, maar wat heeft hij te maken met andere mensen? Die andere mensen zijn hem niet en hij is de rest niet. Mensen zijn existentieel eenzaam, alleen. Hij heeft baat bij zijn fantasieën, want hij IS een fantast, en hij heeft zijn fantasiewereld opgebouwd en zijn fantasie ontwikkeld, juist omdat de werkelijkheid zo limiteert en zo ontluistert.

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s