EK voetbal voor donkere spelers

Het EK in Frankrijk is in volle gang. Dan heb ik het niet over de Erectie Kampioenschappen in Nice, maar over het Europees Kampioenschap voetbal. Ik weet zeker dat u net als Rafael van der Vaart samen met z’n maatje Maxim Hartman onderuit gezakt op de bank alle wedstrijden heeft gezien, onder het genot van een kratje pils per persoon en een zak bitterballen. Niets zo ongezond als naar sport kijken!

Het Europees Kampioenschap noemen ze het, maar je zou beter van een Afrikaans Kampioenschap kunnen spreken en schrijven, want het stikt in heel veel teams van de donkere spelers. Is dat koloniale tijdperk toch nog ergens goed voor geweest! Als al die witte Westerse landen die kolonies niet hadden gehad, dan zou Rusland ieder toernooi hebben gewonnen.

Opeens hebben al die domme mensen geen problemen meer met de multiculturele samenleving wanneer hun land met heel veel spelers met buitenlandse voor- en achternamen kampioen wordt of in elk geval goed presteert…

Vroeger konden we nog goed presteren zonder donkere jongens. In 1974 en 1978 deed er volgens mij geen enkele donkere jongen mee bij bijvoorbeeld Duitsland, België en Nederland. Maar heden ten dage zijn al deze landen zonder gekleurde spelers helemaal nergens meer. De immigrantenzonen zijn onmisbaar geworden. Dus laat maar komen die vluchtelingen. Hoe meer vluchtelingen we opnemen en tot Nederlander naturaliseren, hoe groter de kans dat we ooit wereldkampioen worden. Zo moet je het bekijken!

Ga maar na, bij ons zijn het vrijwel altijd de blanke, puur Nederlandse jongens die falen. Van Rensenbrink op de paal en Jan Jongbloed bij een strafschop stoppen tot Frank de Boer en Stam met strafschoppen nemen en Robben alleen voor de Spaanse keeper. Ja, Seedorf heeft ook ooit eens een belangrijke penalty gemist, geloof ik, maar die jongen heeft wel het vaakst van alle spelers de Champions League gewonnen. Dat Seedorf die strafschop miste, kwam gewoon door zijn te grote aanpassingsvermogen aan de Nederlandse cultuur. Nederlanders falen altijd op de belangrijkste momenten. Seedorf was even te goed geïntegreerd…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s