Lullige bomaanslag

Bij een bomaanslag in Kirgizië kwam de bestuurder van de bomauto om het leven. Bij de explosie vielen slechts drie gewonden. Wat een amateur, die zelfmoord-terrorist! Drie gewonden maar en hijzelf dood! Wat is dat voor een nep-aanslag? Begrijp me goed, ik ben allang blij dat er niet meer doden en gewonden zijn gevallen, al betreur ik het dat Wilders en Hans van Breukelen niet toevallig ter plekke waren. Maar ook als zelfmoordterrorist streef je, lijkt mij, naar het allerhoogste (zeker als je moslim-terrorist bent, want dan wil je bij Allah – de hoogste in de pikorde in die cultuur – komen door dood en verderf te zaaien) en dan zijn drie gewonden wel een heel erg magere oogst. Het doel van zo’n aanslag is toch om zoveel mogelijk dodelijke slachtoffers te maken.

Het kan dus niet anders dan dat deze dader weinig talent had als terrorist. Ja, ook terrorist-zijn vereist talent. Je hebt terroristen die heel goed zijn in hun ‘missie’ en je hebt er dus die er weinig van bakken.  Zo’n Hitler had extreem veel talent voor het voeren van oorlogen en het uitroeien en indoctrineren van mensen. Daarom blijft Adolf ook zo’n boeiende figuur, al waSS hij nog zo wanstaltig en al haten we hem bijna allemaal. Maar oorlog voeren kon hij. Dat moet hem worden nagegeven! Wat een talent!

De aanslagpleger in Kirgizië moet wel een wannabe zijn geweest. Een wannabe-held (in de ogen van extremistische moslims). Wie pleegt er nou ook een aanslag in Kirgizië? Dat godvergeten oord kan niemand wat schelen! Als je het nieuws volop wilt halen, dan moet je je slag slaan in een populaire hoofdstad. Als je kan kiezen tussen Praag en London, dan kies je London, omdat veel meer mensen in de wereld iets hebben met London, ook al is Praag een van de mooiste en leukste steden ter wereld.

Wat een knullig huis-tuin-en-keuken-bommetje moet deze terrorist hebben gemaakt. Vast niet erg technisch en niet erg handig. Net als ik: ik ben niet links- of rechtshandig, ik ben gewoon ONhandig! Het losmaken van een BH-bandje tijdens het voorspel is mij niet gegeven. Daar sta ik dan zo erg mee te klungelen, dat alle geilheid allang is verdwenen. Geilheid is een passiestorm die opsteekt en opwelt, maar die ook weer gaat liggen doordat je elkaar of je jezelf hebt bevredigd of doordat bijvoorbeeld je schoonmoeder aanbelt als je net bezig bent om de kut van haar dochter schoon te likken.

De actie van die wannabe in Kirgizië doet me denken aan de grote vuurwerkshow die vorige maand zou plaatsvinden in onze stad. In kranten, op televisiezenders en op aanplakbiljetten werd deze vuurwerkshow groots aangekondigd. Duizenden, tienduizenden, mensen waren erop afgekomen en de provinciale tv zond het uit. Maar die show viel verschrikkelijk tegen. Er was één ambtenaar die een zakje knalerwten had en die knalerwten – die uit de diepvries kwamen – gooide hij op de kinderkopjes van het marktplein, en dat was het dan. De meeste knalerwten knalden niet eens. Toch waren er nog een paar homo’s die getraumatiseerd raakten door het vuurwerkgeweld. Ze vonden het te heftig. De knalerwten-ambtenaar werd uitgejoeld. De knalerwtensoep werd nog heter gegeten dan hij werd opgediend!

http://www.Oorlogsverhaalinmelick.rolanddanckaert.nl

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s