Infantiele Sadisten bemoeien zich met voetbal

IS – de Infantiele Sadisten met hun overbehaarde kinnen en hun overbejaarde denkbeelden – bemoeit zich nu ook al met het voetbal. Deze maffe, meedogenloze moslims willen dat de scheidsrechter wordt opgeheven, omdat de regels van de FIFA, de wereldvoetbalbond, in strijd zouden zijn met de islamitische  wetten (Sharia).

IS vindt dat spelers die door anderen geblesseerd raken een compensatie moeten kunnen krijgen (niet eens zo’n slecht idee; blesseer je iemand, dan betaal je een geldboete), maar IS is tevens van gestoorde mening dat spelers die unfair worden aangepakt door tegenstanders wraak moeten kunnen nemen. En die regel – die in IS-voetbalgebied werkelijk van kracht is geworden – is natuurlijk typerend voor deze bloeddorstige, gewelddadige, barbaarse ‘onderbeesten’. Een wonder dat niet alle vechtsporten worden gedomineerd door IS-strijders.

Zo’n wedstrijd volgens de achterlijke IS-regels zie ik al helemaal voor me. Mis je een belangrijke strafschop voor je land of regio, dan word je ter plekke onthoofd. Alle spelers staan letterlijk tot de tanden toe gewapend op het veld, met handgranaten, bomgordels, dolken en mitrailleurs. Geef je, nadat je een doodschop hebt gekregen, je ‘vijand’ verzoenend de hand in plaats van een dolk in diens rug, dan word je als speler levend verbrand. Gemarteld op de middenstip word je als je een scheldwoord gebruikt waarin Allah wordt beledigd. Allahallahmachtig is al niet go(e)d.

Vanzelfsprekend draagt iedere speler in het kader van het ‘scheermes-taboe’ een on-sexy wildernis-baard én worden de traditionele voetbaltenues in IS-land vervangen door lange jurken en de schoenen door woestijnsandalen van kamelenleer, inclusief bulten. Vrouwelijke fans mogen komen kijken, maar dan wel in een aparte kooi en met een blinddoek voor en een mondprop op de tong.

De wedstrijden onder IS-leiding worden vijf keer stil gelegd om een kwartier tot Mekka – in dit geval het hoofdkwartier van IS – te bidden, er mogen reclamevliegtuigjes boven de stadions rondvliegen zolang ze maar IS, de Sharia en Allah aanprijzen, de ordehandhavers opereren vanuit legertanks vanaf de sintelbanen van het stadion en komen bij ongeregeldheden op het veld de grasmat op.

Ik moet bekennen dat voetbal er zo wel veel spannender op wordt. Die zandhappers van IS weten wat spektakel is. Ik vrees alleen dat ze geen hersenplakken in hun kop hebben, maar plakken spacecake, deze voorlopers van de Middeleeuwen.

Nee, geef mij dan toch nog maar liever die Zwitserse zwendelbende van Blatter en Platini en die andere corrupte centrale egostationnetjes.

Er zijn in deze wereld maar weinig mensen die puur, sociaal, empathisch én leuk zijn en die deugen, en bestuurders en machthebbers brengen dat gemiddelde van gewetensvolle, grappige goedzakken nog veel verder omlaag.

Bij de Uefa en FIFA kunnen de geldgeile geldwolven geen genoeg krijgen van het graaien – het zijn net bankiers – en bij IS kunnen ze geen genoeg krijgen van militaristisch, Middeleeuws machtsmisbruik. Het is me wat. Het is me wat wanneer zelfs het voetbal is besmet met en door valsspelers en varkens-vlerken.

Overigens speelt Oranje binnenkort een oefenwedstrijd tegen de All(ah)-Stars van IS! Badr Hari is door bondscoach Danny Blind opgeroepen als stormram in de frontlinie van het team!

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s