Heypatietjes E

De ziekte Hepatitis E is in opmars. Heypatietjes E. Nee, het is geen sexy ziekte en ook geen seksueel onverdraagbare aandoening waarbij je op een andere geile golflengte zit dan je partner.

Van Heypatietjes E ga je geel zien, zeggen ze. Dat je denkt dat je collega die altijd een zwart t-shirt droeg opeens fan is geworden van Roda JC of NAC (die clubs hebben een geel shirt). Of dat je bruine schoenen opeens op bananenschillen lijken.

Met name varkens zouden de ziekte overdragen. Hun revanche voor/op de beestachtige veetransporten die ze hebben afgekeken van de nazi’s? Even geen paté meer eten! En niks meer van Knorr!

We hebben er met z’n allen een vieze, vuile, vunzige varkensbende van gemaakt, zoveel is zeker. Krijgen de moslims toch weer gelijk: varkens zijn onrein! Was ik maar vegetariër. Maar ja, een dieet zonder dierlijke producten is vleesch noch visch. Ik eet liever een curryworst waar ik Hepatitis E van krijg dan dat ik een plein aan veldsla verorber en zo honderd word. Als je op die manier oud moet worden, dan heb je nooit de eeuwige jeugd beleefd!

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s