Het jaar 2076

In Japan worden volop huwelijken gesloten tussen robots waarbij ook hun mensenvrienden aanwezig zijn.

Door grote overstromingen en voedselschaarste is een groot deel van de wereldbevolking uitgedund. Met name de arme mensen in kwetsbare gebieden zijn gesneuveld. Veel mensen zijn gevlucht naar de woestijnen in Noord-Amerika en het Midden-Oosten, maar ook naar Siberië.

De rijkaards die het zich kunnen veroorloven, boeken volop reizen naar Mars en de Maan en reizen op aarde niet meer via auto’s en treinen, maar via reuzen-drones die lager vliegen dan vliegtuigen maar boven de huizen en tussen de gebouwen door.

De kustlijn overal ter wereld is afgezet met een halve kilometer hoge, vijf meter dikke betonnen muur vanwege de wateroverlast. In Nederland zijn kunstmatige ‘woonbergen’ aangelegd waar de rijkeren hoog en droog en dus redelijk veilig kunnen wonen.

De arme mensen voeden zich voornamelijk met insecten en met honden- en kattenvlees, de gefortuneerde lui halen hun eten voornamelijk uit de printer.

Op een belangrijk voetbaltoernooi staan de landen Noordelijke Staten van Amerika en Zuidelijke Staten van Amerika tegen elkaar in de kwartfinale.

 

 

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s