Verliefd op een erg gelovig meisje

Zelfs in de kerk kon Vince het flirten niet laten. Meteen na binnenkomst achterin het gebedshuis zag hij een jonge vrouw zitten. Hij had de brunette alleen nog maar van achteren gezien, maar had aan haar achterzijde kunnen zien dat ze mooi moest zijn. Hij ging in dezelfde rij zitten maar aan de andere kant van het gangpad. Ze was inderdaad mooi zag hij nu hij haar van opzij kon bekijken. Van Chinese afkomst leek ze te zijn.

Vince probeerde haar aandacht te vangen door steeds naar haar te kijken, maar de mooie vrouw – een jaar of 37 – bleef maar devoot naar het altaar staren. Waarschijnlijk zat ze met haar ogen open te bidden. Ze keek niet naar de flirter op of om. Dat irriteerde hem. Vince fantaseerde hoe haar tong in zijn mond zou ronddraaien, hoe hij met zijn tong haar hele lijf zou likken en hoe hij haar tussen haar benen zou verwennen met zijn vingers, knieën en weer met zijn tong.

Vince hield van erotische spanning. Hij heeft eens geprobeerd om een Jehova’s Getuige te versieren die bij hem thuis had aangebeld. Het leek hem het ultieme avontuur om een vrome, op het oog heel preutse, hopelijk ook nog getrouwde vrouw het hof en bloedgeil te maken. Welke man droomt daar nou niet van? In Amish-country in Amerika lopen heel veel van die lekkere, ouderwets geklede jonge vrouwen rond van wie je een sport kan maken om ze te verleiden.

De brunette bleek iedere dag een uur in de kerk te vertoeven. Dan zat Vince er dus ook. Maar ze zag hem nooit, ze sloeg nimmer acht op hem. Toen kreeg Vince een idee. Op een morgen kwam hij weer de op hen na verlaten kerk binnen, in een lang wit gewaad, een pruik met lange haren en hij had zijn baard laten staan. Hij dacht: ‘De enige manier om contact met haar te maken en te krijgen, is door haar te doen geloven dat ik Jezus ben, dat ze een visioen heeft met mij in de hoofdrol’. Ditmaal ging Vince vlak naast de diepgelovige kerkganger zitten. De stof van zijn gewaad raakte de wol van haar winterjas.

In eerste instantie bleef de vrouw weer gebiologeerd naar het altaar kijken. Negeerde ze hem (nog steeds) of had ze hem echt niet in de gaten?

Maar uiteindelijk keek ze toch opzij, waarschijnlijk omdat ze zijn adem in haar gezicht voelde. Even keek ze met opgetrokken wenkbrauwen naar hem, terwijl ze zittend achteruit deinsde en hem van top tot teen gadesloeg. Eindelijk, ze had hem opgemerkt, ze was niet van steen!

Maar toen begon ze keihard te lachen: “Je bent wel erg vroeg met carnaval begonnen!” Ze liet zich niet gek maken. Het plannetje van Vince was mislukt. Na haar opmerking had de brunette haar bijbel weer opgeslagen en was ze hoofdschuddend glimlachend gaan lezen. Opnieuw sloot ze zich totaal af voor de buitenwereld en dus ook voor Vince. Teleurgesteld droop hij af…

Eenmaal thuis trok hij zichzelf af, fantaserend dat ze wél voor hem was gevallen, haar benen spreidde en hem haar kut en kont aanbood…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s