Duitsland de oorlog verklaren

Duitse ambulances en ziekenhuizen gaan Nederlandse patiënten in de schaamstreek euh grensstreek helpen. Dat lijkt me geen goed idee. Dat je dan gewond, met je mountainbike bovenop je, op de bosgrond ligt en dat zo’n Duitse ambulancebroeder tegen je zegt: “Bei uns ist es Tradition das wir das Fahrrad mitnehmen und der Patiënt liegen lassen.” En dat hij dan je mountainbike eerste hulp verleent alvorens hij het rijtuig in zijn ambulance inlaadt en ervandoor gaat!

Maar stel nou – hypothetisch geschreven, hé – dat zo’n ambulancebroeder een Nederlandse moeder heeft en dus toch ook nog een beetje een beschaafde Nederlandse opvoeding heeft genoten en hij je dan toch inlaadt als je gewond bent geraakt en meeneemt naar een Duits ziekenhuis waar je nog zieker wordt gemaakt, omdat je alleen maar Sauerkraut te vreten krijgt en je als Nederlander wordt gebruikt voor obscure Duitse, medische experimenten à la Mengele…

En dat die ambulance over de Duitse Autobahn naar een Duits ziekenhuis rijdt, maar dat hij dan – terwijl je ligt te vergaan van de pijn – aan je vraagt of je eerst de tol wilt betalen die sinds de invoering van de tol op de Duitse autowegen wordt geheven en verrekend met de Nederlandse patiënten…

Eerst wilde die muffige muffin van een Merkel die arme Grieken niet spekken en nu spekt ze haar eigen staatskas door alle automobilisten tol te laten betalen! Mag je gaan betalen om je door de een of andere Duitse wannabe Niki Lauda in een opgevoerde Audi dood te laten rijden!

Vanwege deze tol vind ik dat we een oorlog moeten beginnen tegen die kut-Moffen! Alle middelen geoorloofd, ook schoonmaakazijn-bommen! Die rot-Moffen zijn twee keer een wereldoorlog begonnen om minder! Laten we die Bratwurst-vreters eens verrassen en een koekje van eigen deeg geven! Deutschland Deutschland ohne Alles… Ha ha! Dat zal ze leren, die Schlager-dansers.

Ik kan er niks aan doen, maar ik heb een hartgrondige hekel aan Moffen en al zeker aan die lelijke, dikke, kleurloze, trage, arrogante, ouwe grens-Moffen die iedere dag Holland-Einkauf machen en hier hun pensioen opvreten middels de ongelimiteerde consumptie van Limburgse vlaai en Hollandse gebakken kabeljauw, terwijl ze 60 rijden waar je 80 mag en files veroorzaken op de wegen alsook in de winkels… met hun vadsige, afstotelijke, monsterlijke lijven, hun humorloze, prikkelbare gedrag en hun opgeblazen, rooie walrus-koppen.

Ik haat echt niemand, maar Duitsers…

Satire mensen, satire!

 

 

 

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s