In de hotellobby

Mensen kijken… je kijkt je ogen uit. Waarom zou je naar de dierentuin gaan om aapjes te kijken als je gratis naar mensen kan kijken! Soms parkeer ik gewoon de auto in een drukke straat en ga ik vanachter het stuur naar de voorbijgangers staren. De tijd vliegt dan sneller voorbij dan de mensen (ondanks hun haast)!

Leuk vind ik het ook om in een hotellobby te gaan zitten en te kijken hoe de gasten in- en uitchecken, naar het ontbijtbuffet lopen en in de lift stappen, of eruit komen. Dat vind ik haast nog leuker om te doen dan zelf in een hotel verblijven. In elk geval is het een heleboel goedkoper.

Natuurlijk zijn er weleens mensen die brutaal terugkijken, zich afvragend wat ik in hemelsnaam van hen moet. Vroeger keek ik dan weg en deed ik alsof ik heel geïnteresseerd keek naar een schilderij of mijn vingernagels, maar tegenwoordig kijk ik die man of vrouw gewoon recht in het gezicht aan, met een brede glimlach. Meestal kijken zij dan weg.

Vanmorgen waren we wederom een half uurtje in een hotellobby gaan zitten. In een Van der Valk. Een lobby groter dan een restaurant voor tachtig gasten. We vielen dus niet op, en al zeker niet in die reusachtige stoelen, speciaal ontworpen voor Lange Jan uit De Efteling, voor als die zijn nek uitsteekt. Achter de receptie stond een lijvige man, de hotel-lobbes. Hij stond de gasten vriendelijk te woord, waarschijnlijk in de hoop en met de ambitie om toch eens één keer in zijn loopbaan Medewerker van de maand te worden.

Aan een lobby-tafel was een Chinees – type zakenman aan zijn kleren te zien – in conclaaf met drie Nederlandse mannen. Alle vier spraken beroerd Engels en met een vreselijk accent, maar ze spraken dus Engels met elkaar, al duurde het tien minuten voordat ik zeker wist dat ze geen andere mij onbekende taal spraken met elkaar. Ik kon het namelijk nauwelijks verstaan wat ze zeiden, zo slecht was hun uitspraak. Met zo’n uitspraak kun je in het Verenigd Koninkrijk onmogelijk inspraak krijgen. Hoe dan ook, de Aziaat was de grote hotel-lobbyist, dat was wel duidelijk!

Bij de lift een man van een jaar of 55. Hij droeg een slecht model dure spijkerbroek en een houthakkershemd en hij kuste de blond-grijze, bebrilde vrouw die met haar armen over elkaar naast hem stond. De man legde zijn linkerhand op haar rechterbil en kneep erin, en wreef erover, en kneep er weer in. Die hand bleef maar afwisselend over haar rechterbil en haar poepgat gaan. Het was een goeie bil om in te knijpen, niet te dik en niet te strak. Het vlees gaf goed mee. Ik kreeg bijna zin om zelf met die bil te vingervrijen. Geilheid zien, maakt geil, het werkt aanstekelijk. Dat is de kracht van porno. Lust is lustopwekkend.

Ik kreeg de indruk dat dit stel elkaar nog niet lang kende. Die hand over die bil deed vermoeden dat dit hun allereerste hoteluitstapje samen was, dat ze na het ontwaken hadden geneukt en nu, na het ontbijtbuffet, weer van bil gingen alsof het hun allereerste en tegelijk allerlaatste neukbeurt ooit was.

Haar rechterbil en zijn linkerhand waren hoe dan ook al aardig opgewarmd en een goede graadmeter voor de geilheid van de rest van hun lijf. De vrouw duwde haar zoenlippen op die van de man, waarbij ze haar bovenlichaam tegen zijn torso duwde. De tortelduifjes stapten in de lift en we zagen hoe ze elkaar weer kusten, nog voordat de liftdeuren zich sloten. Later hoorden we dat ze op weg naar de eerste etage waar hun kamer lag een vluggertje hadden afgewerkt waarbij ze beiden waren klaargekomen. Een record-lift-wip!

Al het andere dat we na de liftneukers zagen, was saai en dus taaiden we snel af. Onze hotellobbyhobby had ons wederom genoeg bevredigd…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s