Dan toch maar Trump?

In een religieus blad waar ik uit nieuwsgierigheid ooit een gratis proefexemplaar van had aangevraagd (om lekker te kunnen huiveren, net als in het spookhuis op de kermis of van een horror-film) las ik een artikel waarin door de maker Donald Trump werd bewierookt als de mogelijke redder. Ja, van wat eigenlijk? Oh ja, van het leven. Van de mensheid. Omdat hij tegen de grootste zonde aller zonden is: abortus. Hét meest emotionele thema onder (licht)gelovigen.

Dat diezelfde Trump de klimaatverandering ontkent en Obamacare wil afschaffen of terugschroeven waardoor in het eerste geval miljarden mensen wereldwijd en in het tweede geval miljoenen Amerikanen te maken krijgen met een ernstige bedreiging van hun kwaliteit van leven, veiligheid en gezondheid plus dat deze gevaarlijke, inhumane, elitaire, ondiplomatieke malloot een bedreiging zal vormen voor de (wereld)vrede, dat werd door dit griezeltijdschrift geheel en al buiten beschouwing gelaten.

Ik heb het vunzige blaadje niet eens bij het oud papier durven gooien, want daarvoor was het nog veel en veel te smerig. Ik heb het rechtstreeks door de wc gespoeld. Dan maar een verstopping.

Gelukkig zijn er ook nog wijzere (licht)gelovigen…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s