Journaallist

In de gevangenis van Roerlippen, waar met name Duitsers zitten die in de oorlog een fiets hebben gestolen binnen onze landsgrenzen, is gisteravond een bewaarder op heterdaad betrapt toen hij aan het inbreken was in een cel van een gedetineerde. De gevangenisbewaarder wilde uit de cel een pasfoto stelen van de vriendin van de gevangene. Zij deed hem namelijk zo erg aan zijn overleden vader denken. Het was de directeur van de gesloten inrichting die zijn onderdaan betrapte. Wat de baas van het norrencomplex in de cel deed, laat zich raden. Het is algemeen bekend dat hij erg gecharmeerd is van Antilliaanse mannen, vooral als die mannen een kikker in de keel hebben. De bewaarder is nog niet jarig. Hij wordt pas op 2 februari 60 jaar.

Dit bericht doet trouwens sterk denken aan dat van drie werkloze advocaten die een boevenwagen hadden overvallen om aan klandizie te komen. In de boevenwagen zaten nochtans drie Roemeense hoeren die op dat moment aan het neuken waren met de achttien vrouwelijke cipiers (alhoewel de hoeren dachten dat het mannen waren). Zestien cipiers hadden eigenlijk vrij, maar hadden uit vrije wil hun twee dienstdoende collega’s versterkt.De juristen waren dus met hun neus in de geile boter gevallen, want nu hadden ze 21 figuren die wel wat juridische verdediging konden gebruiken.

In dierentuin Artritis in Amsteldom hebben drie lama’s een wedstrijdje erwten spugen gehouden (wie het verst kwam, won een slijmzoen van Miss Lama 2016),  terwijl de ijsberen aldaar het zo warm hadden dat ze de hele dag liepen te bruineberen in plaats van te ijsberen. De directeur van het beestenhof loopt zoals gebruikelijk de godganse dag te masturberen, onderwijl hij slokjes bevergeil neemt, maar dat heeft eigenlijk helemaal niets met deze newsflash te maken. Een vulpennenfabrikant heeft twee weken geleden trouwens drie pelikanen uit de dierentuin gestolen om nog meer pennen te kunnen maken. En de strontscheppers van Artritis eisen betere werkomstandigheden. Ze zijn het zat om de hele dag maar poep op te ruimen. Zij willen nu dat de dieren op een sterk verstoppingsdieet worden gezet.

Ten slotte nog even vermelden dat in de wildernis van Suriname drie apen vijf toeristen gevangen hebben genomen en aan de bomen aldaar hebben vastgebonden. De andere apen die naar de attractie willen kijken, moeten in natura betalen, met seks. Met het vijftal mensen hoeft u geen medelijden te hebben, want het zijn Duitsers. Bovendien krijgen ze er weinig van mee, omdat er steeds volle kokosnoten op hun kop vallen, uit de boom waaraan ze zijn vastgebonden. Een van de Duitsers vindt het een geweldig avontuur: hij beschouwt dit als de ultieme vorm van SM.

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s