Pispot Patricia Paay

Als voormalig showbizzverslaggever en notoire ‘nieuwsgierigerd’ kon ik het niet laten om op internet op zoek te gaan naar het uitgelekte (met een incontinentie-luier was dit niet gebeurd!) plasseks-filmpje van PP oftewel Patricia Paay.

Wat ik zag, vond ik helaas erg onsmakelijk en ‘de-opwindend’: La Paay liet zich gebruiken als pispot. Met opengesperde, misschien wel opgespoten mondlippen ving zij – op knieën en handpalmen in een badkuip gezeten – de urinestraal op van een stijve, blote pik die goed kon richten/mikken (en zij kon goed opvangen). Hij moest kennelijk nodig en zij had ogenschijnlijk grote dorst. Game, Sex and Match. De gerecyclede champagne smaakte haar zichtbaar goed (het was echter geen bubbelbad waarin de ster zat, ondanks de geürineerde bubbels).

Ook ik heb niets beters te doen dan me te ‘vergeilen’ aan de privé-pornoparty’s van Paay, dus geef ik er graag mijn mening over. Ajax speelt pas over anderhalf uur en tot die tijd heb ik niets omhanden.  Dus vooruit met de geit.

Welnu, u als lezer heeft al door dat ik het bewuste filmpje niet opwindend vind. Een warme, gouden straal over haar tieten of billen had ik mogelijk nog wel kunnen waarderen, maar niet die bitterzure ‘Sinas’ in haar pijpmondje. Deze ‘urineco flow’ is niet my cup (DD) of tea. Echter, doet mijn opinie of oordeel ertoe? Nee. Totaal niet. Niet voor de media, niet voor Nederland en niet voor alle afgetrokkenen euh betrokkenen. Ik ben maar een simpel bloggertje dat in de luwte van de schaduw zijn dagelijkse letterbroodjes bakt en gratis over de toonbank smijt.

Ik hoop dat Patricia ervan heeft genoten om als pispot te dienen, maar ik spoelde het filmpje snel door, eerlijk geschreven. Dat gepiemel is niet aan mij besteed. Ik hoop dat de pisser er wél van heeft gesmuld. Het is de seksers van harte gegund. Ieder zijn/haar eigen lusten en genoegens. Ik zou Patricia er nimmer op aankijken of aanspreken als ik haar tegenkwam. Ik zou dan alleen de neiging krijgen om wc-eend in haar bek te spuiten.

Schande spreek en schrijf ik niet van en over deze stralende seksuele voorkeur. Wél van de openbaring van deze video. Degene die dit zonder de toestemming van Paay en haar pispot-bezoeker heeft verspreid/gepubliceerd, verdient het om de strontkar van de hele natie over zich heen te krijgen en publiekelijk in de zeik te worden gezet. Deze ‘NSB-er’ met z’n onreine staaltje ‘rioolverraad’ moeten ze voor straf de rest van zijn leven de toiletten laten schoonmaken op Hoog Catharijne. Na werktijd. Of onder gevangenistijd. Ik kan me voorstellen dat Paay pissig op hem is.  Al weten we natuurlijk niet waar zijn rancune vandaan komt. Wat heeft zij gedaan waardoor hij zo pissed off is?  Op welke wijze heeft zij hém dan in de zeik genomen?

Er zijn mensen die weinig compassie hebben met de Rotterdamse rel-muts, omdat zijzelf altijd handig gebruik heeft gemaakt van de media(-aandacht) en de pers zo goed in haar voordeel wist/weet te gebruiken. Deze lieden beweren dat de ex van ‘half man-half vrouw’ Adam Curry de laatste dertig jaar niets meer heeft gepresteerd. Niet op het gebied van de zangkunst of op het vlak van de presentatie. Ze is een bekende Nederlander and that’s it. Dat kan mogelijkerwijs kloppen, maar voor mij is dat geen reden om haar thans te veroordelen of om geen compassie met haar te voelen. Echter, er zijn ook mensen die volhouden, bij hoog en bij laag, dat Paay zelfs uit deze klucht met een wc-lucht een financieel slaatje zal slaan, en dat ze er wellicht zelf achter zit, teneinde aandacht te genereren. Het zal toch niet? Nee, dat geloof ik niet!

Veel mensen en vooral vrouwen zijn natuurlijk gewoonweg jaloers op de eind-zestiger. Patricia Paay ziet er – niet eens voor haar leeftijd maar over het algemeen – goed, sexy en vrouwelijk uit, al dan niet met behulp van Botox en andere vermeende ingrepen door de spastische of plastische chirurg. En wie zou niet vrachtcontainers vol met geld willen verdienen met bekend zijn?

Ik schat PP in als een sterke vrouw die dit wel weer zal ‘overleven’. Zij is vaker uit de mediadood opgestaan en uit de (s)as herrezen. Ik denk niet dat deze commotie blijvende emotionele, psychische en/of psychosomatische schade aanricht bij haar. Zo zit zij gewoon niet in elkaar. Sommige mensen maken een tragedie mee en hebben daar tot aan hun laatste ademteug last van (gewoon omdat ze door verschillende omstandigheden wankel en kwetsbaar zijn, maar niet per definitie slap, zwak of dom zijn, eerder gevoelig), terwijl anderen de draad na een moeilijke, zware tijd oppakken. Hans Wiegel is ook zo’n figuur. Misschien heeft haar periferie er meer last van, zoals haar kind. Ik hoop van niet.

Zo, heb ik toch weer een uurtje vol gekakt met mijn eigen PP (PisPot)-dossier. De Ajacieden zijn al bezig aan de opwarming. Hopelijk bewijzen de godenzonen de overleden Piet Keizer een mooie eer door het Sparta van Jules Deelder en Hugo Borst een grote nederlaag toe te brengen. Maak maar pispaaltjes van die kasteelheren!

Het zit de Rotterdammers niet mee… Oh, Feyenoord wel? Nee hoor, er komen nog wel teams die 010 met boter en suiker inmaken, zelfs in De Kuip. Het betere ellebogenwerk van Lee Towers helpt daar geen lieve moedertje aan. Maar misschien kan hij reeds een serenade brengen aan zijn stadsgenoot, de beroemdste pispot van het land: You’ll Never Drink Alone… Even in Bath!

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s