De verdorven media

RTL heeft het verkiezingsdebat geannuleerd, omdat Wilders en Rutte hebben afgezegd aangezien er meer politieke partijen waren uitgenodigd dan was afgesproken. Rutte en Wilders wilden een debat met slechts vier partijen. Oké, RTL heeft een afspraak geschonden, maar dat moet Rutte en Wilders niet vreemd voorkomen, aangezien zij beiden beloften aan de kiezers hebben gebroken. Rutte meer dan eens.

Maar waar het mij nu om gaat, is dat ik het onbegrijpelijk vind dat RTL het debat heeft geannuleerd. Deze rechtse commerciële zender had gewoon moeten zeggen: “Dan doen we het debat zonder de VVD en de PVV en we zoeken twee vervangers.” Waarbij de kijker duidelijk wordt gemaakt dat Wilders en Rutte hebben afgezegd, omdat ze alleen maar met de top van de politiek in discussie willen gaan. Hetgeen natuurlijk veel  zo niet alles zegt over hun elitaire en arrogante houding.

De rechtse omroep WNL heeft zondag een interview uitgezonden van sufkut Rick Nieman met de gevaarlijke nationalist Geert Wilders. De volgende dag vertelde Nieman in het radioprogramma ‘De Ochtend’ dat er maar liefst een miljoen mensen hadden gekeken, in totaal. En daar was het WNL dus precies om te doen: de kijkcijfers. Dat het gevaarlijk is om zo’n polariserende gek aan het woord te laten en nog meer aandacht te geven, dat zal dergelijke media een zorg wezen. WNL had beter iemand kunnen uitnodigen met een visie, een constructief persoon, zeker in deze roerige tijden. Als medium heb je een bepaalde verantwoordelijkheid. Echter, de meeste media hebben geen geweten. De meeste media denken helemaal niet aan het landsbelang, ze denken alleen maar aan zichzelf. Ze zijn verdorven en hebben zelf ook geen (briljante) visie.

Je moet het volk ook helemaal niet bedienen en tegemoet komen, je moet het volk OPVOEDEN! De meeste mensen zijn onnadenkend, onwetend en nemen niet de tijd om zich in iets of iemand te verdiepen. De meeste mensen denken net zo min als de meeste politici aan de langere termijn en op een holistische wijze aan het algemeen belang. De meeste mensen gunnen een ander niks en zijn nooit voor een eerlijke verdeling. De meeste mensen hebben een broertje dood aan onbaatzuchtigheid.

Het argument van Wilders dat je zijn 1,5 tot 2 miljoen kiezers serieus moet nemen en moet belonen met zijn premierschap slaat helemaal nergens op. Er stonden ook miljoenen mensen achter Hitler, Berlusconi en Trump en bij alle drie kon je van tevoren zien dat ze gestoord waren/zijn en uittekenen dat het met hen de verkeerde kant op zou gaan. Wilders is gewoon getikt en met hem aan de macht gaat het helemaal de verkeerde kant op. Met hem aan de zijlijn gaat het al helemaal mis, laat staan als deze mafkees aan de touwtjes mag gaan trekken. De media werken mee aan zijn machtsovername. Net als de meeste politici voeden de meeste media de burgers niet op, maar proberen ze in de gunst te komen van al die stompzinnige lui!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s