Profiel van de PVV-stemmer

De PVV-stemmer heeft zelf eigenlijk weinig (grote) problemen en bezit geen (degelijke) politieke visie, net zo min als de volgens mij latent-fascistische leider op wie hij/zij stemt.

De PVV-stemmer bezit geen gefundeerde en brede visie over de aanpak betreffende de klimaatsverandering en de uitdagingen en problemen die daaraan vast hangen. Geen gefundeerde en brede visie op de werkloosheid en werkgelegenheid. Geen gefundeerde en brede visie op de milieuvervuiling, luchtverontreiniging en het gevaar van verwrongen en uitgewoonde ecosystemen. Geen gefundeerde en brede visie op een gelijke inkomensverdeling. En ga zo maar door.

De PVV-stemmer heeft maar één stokpaardje, net als de naar mijn mening mesjogge leider: de in zijn/haar ogen mislukte en gevaarlijke multiculturele samenleving, zogenaamd de bron van alle kwaad. Met minder Marokkanen lossen we blijkbaar het fileprobleem op, alsmede de luchtvervuiling, de werkloosheid, de kloof tussen arm en rijk, het groeiend aantal gezinnen dat in armoede leeft en de problemen in de zorg.

De PVV-stemmer heeft eigenlijk zelf weinig te klagen, maar is doodsbang voor maar één ding, of eigenlijk voor maar één vijand: alles wat uit het buitenland komt en naar de islam ruikt.

Zullen we voortaan helemaal geen supporters meer toelaten tot voetbalwedstrijden, omdat een groepje van 100 tot 200 man zich structureel misdraagt? Zo kun je ook over de vluchtelingenstroom denken. Moet de overgrote meerderheid aan vluchtelingen boeten voor de kleine minderheid asielzoekers die voor problemen zorgt?

De PVV-stemmer is echter niet voor intelligente en diplomatieke oplossingen, maar voor… ja, voor wat eigenlijk?

De PVV-stemmer zegt steeds dat Wilders weer Nederland zal maken van ons land, waarmee ze bedoelen dat ook zij willen dat er geen of veel minder vluchtelingen worden toegelaten, dat er geen moskeeën meer worden gebouwd, dat geen enkele moslima meer een hoofddoek draagt, dat iedere moslim met de Nederlandse vlag wappert en beter onze taal beheerst dan zijzelf en dat criminelen van buitenlandse afkomst moeten oprotten. Daar komt het feitelijk op neer. Tot zover de politieke agenda van de PVV en de politieke wens van de achterban.

Voor de PVV-stemmer is dat het enige wat er moet gebeuren. Daarna is ons land weer lekker islam-vrij, veilig en dus opnieuw van ons. Natuurlijk zijn rijke Chinezen, Russen en Amerikanen hier altijd welkom, alsmede arbeidskrachten uit armere landen die we kunnen uitbuiten. Want nu de economie voor een bepaalde groep groeit, dreigt er een groot tekort aan arbeidskrachten en moet Nederland misschien wel honderdduizenden werknemers uit het buitenland gaan rekruteren, of had u dat nog niet vernomen?

De PVV-stemmer is de facto geen politiek dier, niet iemand met een afgewogen en briljante mening, met een nuchtere en intelligente kijk op het leven, de wereld, de mensheid, de politiek en de maatschappij. De PVV-stemmer is in mijn optiek feitelijk gewoon een xenofobe nationalist en potentiële NSB-er, zo eentje die een groot probleem op de verkeerde manier wil aanpakken en met de botte bijl denkt op te kunnen lossen.

De PVV-stemmer lijkt sprekend op de PVV en op haar volgens mij verknipte voorman.

De PVV-stemmer zal wel heel boos zijn over dit stukje. De PVV-stemmer is voortdurend boos, ontstemd en voelt zich doorlopend aangevallen. De PVV-stemmer voelt zich de underdog, maar wel de underdog die op een dag heel hard gaat terug bijten!

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s