Blind date

John had een blind date met een meisje dat hij via een datingsite had leren kennen. Lisa heette ze. Deze datingsite werkte zonder foto’s, zodat de potentiële geliefden echt op het karakter af zouden gaan.

Eerst zat John bij een andere blind date-site, totdat hij erachter kwam dat dit een koppelorganisatie was voor blinde mensen die een relatie wel zagen zitten. In de liefde is iedereen blind, maar John stapte toch over naar een datingbureau voor allerlei mensen, ook zonder visuele handicap. Hij vond het een beetje discriminatie van dat ene bureau dat ze alleen maar blinde mensen aannamen. Kortzichtig!

Welnu, de datingsite had een afspraakje geregeld tussen John en Lisa. Ze zouden elkaar ontmoeten op station Sloterdijk. Oké, de minst romantische en meest winderige plek op aarde, maar echte liefde heeft helemaal geen romantiek nodig, echte liefde kan zelfs in een concentratiekamp of op Intensive Care knetteren.

Het datingbureau had John en Lisa laten weten dat hij haar zou kunnen herkennen aan een rode roos in haar haren. Welnu, op de afgesproken tijd stond John zoals afgesproken op perron 1 van station Sloterdijk te zoeken naar Lisa. Dat was geen geringe opgave, want juist die dag stonden er wel 22 meisjes en vrouwen met een rode roos in hun haar op dat perron. En dus stapte John dan maar op goed geluk af op het mooiste meisje met een rode roos in haar lokken. Hij hoopte dat zij Lisa zou zijn. Maar ze was het niet. Na zelfs 33 vrouwen en meisjes met een rode roos in het haar benaderd te hebben, bleef er nog één gegadigde over: ze droeg een dikke, grote bril, had geel haar, een hazenrug-lip en x+y-benen.

Zij bleek Lisa te zijn. Een mormel, een gedrocht. Maar ze was zo leuk geweest tijdens de chats!

John, genoemd naar de zanger/danser/acteur John Travolta omdat hij als pasgeborene al beresterk op de bekendheid leek, baalde als een stekker. Het uiterlijk van deze lieve Lisa stond hem zo tegen dat hij meteen de trein nam terug naar huis. John zal helaas nooit weten dat hij heel gelukkig was geworden als hij voor haar had gekozen…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s