Wonderlamp

Michael’s balzak geeft licht. Er schijnt een zaklantaarn in te zitten.

Tante Els kon niet kiezen welk halssnoer ze zou omdoen. Daarom deed ze ze maar alle 333 om, om haar enkels. Uitgerekend die avond werd ze overvallen. Een zwerver stal haar vijl uit haar jurkzak. Als ambulante nagelstylist maakt hij vervolgend furore.

Fatima heeft een gezonde zoon gebaard die reeds bij de geboorte een dikke, lange baard had, zowel op z’n kin als in z’n keel. Door zijn overbeharing werd het kind te vondeling gelegd bij een kapsalon.

Sjakie heeft Airport Eindhoven aangeklaagd vanwege gehoorschade die hij heeft opgelopen bij het vliegtuigen spotten. Volgens hem sprak de omroeper in de vertrekhal zo hard dat hij er slechthorend van is geworden.

Ze zeggen dat mannen alleen maar uit zijn op seks. Waren vrouwen maar zo!

Trouwens, vrouwen beseffen niet hoe het is om je lul een heel voorspel en romantische avond lang stijf en geil te moeten houden. Als wij geil zijn, dan willen en moeten we gewoon meteen erin, neuken. Knuffelen doen jullie maar met jullie zoontjes en knuffelberen, dames!

Mannen heb je om je tank te vullen. Bij het tankstation neem je ook niet de benzineslang eraf om vervolgens eerst een sigaret te gaan roken, een wijntje te drinken, de ruiten te wassen en je nagels te lakken, alvorens je die slang in het gat van de auto steekt en echt gaat tanken! Neem anders een gecastreerde kater voor je poes!

En bedenk dat over twintig jaar geen enkele vent je nog wil neuken, zelfs je eigen kerel niet. Dan zou je een moord doen voor een hete pik die je zonder verdere poes-pas deep cunt neemt!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s