Lachen met frustratie

Ik ben een van die vele mannen met erectieproblemen (ontstaan na mijn Grote Inzinking toen ik 22 was en de laatste jaren zeer verergerd).

Trouwens, onderschat niet het aantal vrouwen met seksuele problemen zoals een droge of veel te gespannen en daardoor ‘gesloten’ vagina…

Kijk, een man die hem niet omhoog en stijf krijgt, dat wordt meteen gelinkt aan niet kunnen presteren. Kortom: aan falen. Maar een vrouw die te droog blijft, daarover wordt veel minder badinerend en lacherig gedaan. Van een impotente man wordt gezegd dat hij zijn mannelijkheid kwijt is, maar van een droge kut wordt niet beweerd dat ze haar vrouwelijkheid heeft verloren.

En ja, natuurlijk is penetratie niet het enige als het om seks gaat, maar (semi-)impotent zijn, is toch ontzettend vernederend en frustrerend, zeker wanneer je een fijne, vaste partner hebt, de medicijnen niet aanslaan en wat voor oefeningen dan ook niet of onvoldoende helpen. En al helemaal als je seks (inclusief penetreren) eigenlijk heel erg lekker en belangrijk vindt. En dat mag je belangrijk vinden, want het is gewoon lekker, ontspannend, bevredigend en een ‘must’. Het maakt daarmee een belangrijk deel uit van je (seks)leven. Fijne seks is gezond!

De meeste mannen lopen er niet mee te koop dat/als ze een werkloze of luie lul hebben, een nietsnut-pik bezitten. Je zal iemand die zichzelf voorstelt in een tv-quiz niet horen zeggen: “Ik ben Peter, boekhouder, gelukkig getrouwd en impotent.” Ik zou trouwens wel eens willen meemaken hoe zo’n Astrid Joosten dan zou reageren. Volgens mij moet die dan gereanimeerd worden. Ik vind haar altijd zo porseleinkast-achtig  voorzichtig en zo truttig beleefd/netjes. Maar misschien is ze in bed wel net zo ordinair als Patty Brard op tv, wie zal het zeggen.

De Vlaamse schrijver Herman Brusselmans – net als ik een angststoornis-patiënt – komt er rond en recht voor uit dat hij semi-impotent is hetgeen waarschijnlijk betekent dat er wel bloed naar zijn spermaspuit vloeit, maar onvoldoende om (steevast) naar binnen te kunnen dringen.

Als je een lieve vrouw hebt, dan pikt ze dat. Maar als man ervaar je het niet kunnen leveren toch iedere keer als een groot onrecht dat je is aangedaan. Maar helemaal geen seks meer bedrijven, is meestal evenmin een optie. Vandaar dat Herman zich op het beffen heeft toegelegd. Hij heeft dan ook meer haren op zijn tong dan op zijn hoofd en we weten allemaal dat deze auteur een organisch douche-gordijn op zijn kop heeft, al ziet hij er desondanks erg ongewassen uit (maar mogelijk blijft hij aan de droge kant van de douche – voor het gordijn – staan). Als Herman dronken is, dan beft hij met twee tongen. En als hij de Bijbel leest, dan beft hij in tongen.

Het is natuurlijk wel de beste anti-conceptie die je kan bedenken, impotent zijn! Een vrouw die vies is van condooms en de pil niet wenst te slikken of gewoonweg vies is van lullen, moet een impotente man nemen. Hij kan nochtans altijd nog een voorbind-dildo om zijn middel doen en haar met kunst en vliegwerk nemen, al zullen er weinig dames zijn die dat opwindend vinden.

Ik schat zo in dat er meer mannen zijn die het geil vinden als de vriendin of vrouw zo’n voorbind-pik om doet om hem eens lekker anaal te nemen. Er zijn nu trouwens voorbind-pikken op de markt met sperma erin die eruit schiet na een minuut of 10 (deze dildo komt nooit te vroeg klaar). In Engeland is voor het eerst een vrouw zwanger geworden van een man met voorbind-dildo (met sperma).

Van condooms werd ik trouwens altijd acuut impotent. Al tijdens het openmaken van die verpakking, met je tanden, werd mijn erectie bloedeloos (terwijl mijn tandvlees ging bloeden). En dan dat eroverheen rollen… Mijn pik was dan al slapper dan het stinkende rubbertje!

Eigenlijk vind ik het wel heerlijk – niet seksueel opwindend maar geestelijk lekker – om zo open en bloot over seks te schrijven, zeker in deze tijd waarin er niets meer lijkt te bestaan tussen een Calvinistische preutsheid en kunstmatige polderporno.

Taboes doorbreken, gaat me goed af. Althans, taboes aansnijden die doorbroken zouden moeten worden maar dat toch niet worden…

De geschokte en boze reacties van de hypocriete, preutse kutten en eikels vind ik dan buitengewoon bevredigend, daar kan geen penetratie tegenop. “Wat moeten zijn vrouw en kinderen hier wel niet van denken. Zielig voor ze.” Flikker toch op!

Zie je wel, sommige dingen zijn toch nog lekkerder dan seks! Daarom probeer ik al schrijvende zo vaak mogelijk te shockeren! Het is allemaal compensatie. Het zijn allemaal Freudiaanse woorden! Haha, het is nog waar ook: het is allemaal een afreageren omtrent mijn containerschepen vol met frustraties. Knuffelen, vingeren en beffen mag ik ook al allemaal niet. De Grote Schaarste! En ja, ik wil best naar een seksuologe, maar niet om te praten. Alleen als ze mijn kont ook echt wil likken! Lijkt me zalig!

Toch wou ik dat mijn pik ook reuma kreeg, net als de rest van mijn lijf. Dan werd-ie misschien weer eens stijf.

Nou, ik heb mijn best gedaan om er iets leuks van te maken, maar eigenlijk valt er niet veel te lachen met zo’n frustrerend probleem. Ik krijg er dan ook een stijve in plaats van een slappe lach van…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s