Griezel Thierry Baudet

Tweede Kamer-lid Thierry Baudet schijnt wat vrouwonvriendelijke dingen te hebben geroepen waarna columniste Elfie Tromp van de Metro en haar collega Nynke de Jong van het Algemeen Dagblad oftewel de Feyenoord-fan-krant in hun kolommen vol gas gaven en de politicus met woorden aanreden, omver gasten, natuurlijk in de hoop dat de rechtse griezel daar nare gevolgen van zou of nog gaat ondervinden.

Baudet leeft nog in het tijdperk dat de meesters op de lagere school standaard een meisje in de klas sommeerden om de kots op te vegen als een klasgenootje – toegegeven, ook meestal een meisje – had overgegeven.

Ik herinner me overigens één meisje dat zichzelf aanbood als poetsvrouw. Fluitend sopte zij het overgeefsel oftewel braaksel weg van de klaslokaal-vloer en uit de haren van de buurjongen van de overgeefster. Volgens Baudet zijn meisjes en vrouwen alleen goed om de kots op te vegen van anderen. Bij voorkeur zijn braaksel. Hij braakt heel wat onzin uit.

Echter, in tegenstelling tot Tromp en De Jong kan ik me niet boos maken om de stupide uitlatingen van Baudet. Who the fuck is TB (S-er)? Het is die gladde aal-musketier Thierry maar – die man van chemisch plastic maar, die nemen we toch niet serieus? We gaan ons toch niet druk maken om wat deze rattenvanger-vanger allemaal aan onzin uitspuugt?

Negeren, is het beste. Nu weet ik wel, dat ik hem nu evenmin helemaal links laat liggen – wat meer links zou hem anders goed doen – en dat het best grappig of in elk geval ironisch is, dat ik een stukje wijd aan de mensen die zich druk maken over een druktemaker met te veel Twitter-tijd, maar laat dit dan het laatste zijn wat er is geschreven over Terror Bidet.

We hebben al een beroeps-eikel die we systematisch te veel aandacht geven – ome Geert. Laten we niet een tweede maal deze fout maken! Te veel eer voor zo iemand. Alhoewel ik ook vind dat we geen moskeeën meer moeten (laten) bouwen, geen dubbele paspoorten meer moeten tolereren, zo min mogelijk moslims en Oost-Europeanen moeten binnenlaten en alle immigranten verplicht moeten laten meevaren met de Gay Pride, maar dan wel met de erkenning dat het alleen de radicale islam en moslims zijn die gevaarlijk zijn en moeten worden aangepakt.

We springen er hoe dan ook veel te snel, te vaak en te snel bovenop als iemand wat stoms zegt of doet. Hetzelfde met die kut-terroristen. Na weer een aanslag nemen we opnieuw allerlei verscherpte maatregelen, terwijl de wannabe helden gewoon hun slagveld verleggen en elders en op een andere manier toeslaan.

Gewoon doorgaan met leven, met datgene waar wij zin in hebben en belang aan hechten, dat is de enige juiste repliek. Ontspannen reageren en negeren. Ons niet laten opfucken door al die grandfather-fuckers!

Maar wel streng straffen. Wie hier de boel verziekt, gebruik die maar als pedaalemmer voor het afval van alle chemische fabrieken, zodat er geen ziekmakend materiaal meer in ons drinkwater terecht komt. Het spraakwater van figuren als Baudet is toch al verontreinigd en van hun plannetjes komt toch nooit wat (goeds) terecht.

http://www.rolanddanckaert.nl

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s