Seksclub Eva

Een vroegere seksclub aan de met bordelen bezaaide Rijksweg heette ‘Sexclub Eva’, toen seks nog met een x werd gespeld (hetgeen veel sexier en geiler oogt). In een dorp verderop draagt een huidige hoerenkast deze naam. Eva, van Bijbelse vrouw tot symbool van de erotiek.

Christenen zullen zich vermoedelijk in hun hostie verslikken als ze beseffen dat de Bijbelse naam Eva best vaak wordt gebruikt voor een ‘lekker ding-huis’,  zoals ik seksclubs een tijdlang semi-gekscherend heb genoemd. Eva was volgens de leugenachtige en sprookjesachtige Bijbel de eerste vrouw aller vrouwen, ontstaan uit een rib van Adam en dus eigenlijk directe familie van hem. Haar naam wordt door menigeen nochtans gebruikt als symbool voor ‘naakt’ en ‘seksueel genot’.  In seksclub Eva doet – als er door een klant wordt aangebeld – een langbenige negerin de deur open in een korenblauwe, sexy jurk en met een weelderig krullenbos. Gastvrouw, geilvrouw.

Anderzijds staat Eva juist voor de christenen symbool voor foute verleiding, zonde, verkeerde keuzes en het meelokken van de man in de (haar) val. Wat dat betreft, vinden christenen het mogelijk niet zo ‘auto op het fietspad’ dat de naam Eva in verband wordt gebracht met erotische verdorvenheid die overigens heel wat mannen ontspanning, rust, genot en geluk heeft bezorgd (het prostitutionele kwaad zit hem meer in de mensenhandel, het geweld door pooiers – en soms door klanten – en arbeidsdwang).

Ik wil niet streberig een pleidooi houden voor hoeren en bordelen, maar ik wil er ook niet hypocriet en totaal afwijzend over doen. Als je in het ‘echte’ leven niet een zo vurig verlangde blowjob kan krijgen, dan biedt een bezoek aan een (meerderjarige, liefst werkelijk zelfstandige) prostitué uitkomst. Seksueel verlangen dat niet wordt bevredigd, kan moordend zijn en erotische wensen die worden vervuld, zijn in staat om de woeligheid binnenin om te turnen in emotionele weelde.

Gaysauna Adam, dat zou pas een revolutie zijn. Misschien zouden de christenen daar meer tegen gaan protesteren?!

http://www.rolanddanckaert.nl

 

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s