Politieke conference peer

Het stikt in de wereld van de leiders die iedereen laten lijden. De tirannen geven leiding aan het lijden! Neem nou die Kim Jong-un, inderdaad een nog jonge oen. Hij is de grote baas van Noord-Korea, het land dat steevast anti-reclame maakt voor het communisme. De meest verdorven denkbeelden worden door Jong-un in de zak van Marx gestopt. Het gehersenspoelde Noord-Koreaanse volk staat als één man achter hem. Zo gaat dat in een uniforme maatschappij.

Het is hoe dan ook duidelijk dat Jong-un zich niet de wet voor laat schrijven door andere naties. Hij zal zijn land en de politieke ideologie van zijn natie kernachtig verdedigen! Maar veel hebben we van Noord-Korea niet te duchten. Eén foute actie van deze bilspleet-ogen en de rest van de wereld veegt het land van de wereldbol. Zelfs China zal Noord-Korea niet verdedigen als Jong-un een oorlog start. China wil dit conflict diplomatiek benaderen en afhandelen: Make no war, wok! Let’s wo(r)k together!

Raketijsjes zijn in Noord-Korea sinds kort niet meer verboden, mits ze in de kraag van de zuidelijke buren worden gestopt.

Zuid-Korea is bevriend met de Amerikaantjes die in alle democratische vrijheid hebben gestemd op de grootste en meest zieke klootzak die het land binnen de gelederen heeft. Trump is totaal gestoord. Hij is een narcistische, sadistische racist, een man die continu anti-reclame maakt voor het kapitalisme, de mensheid, de Republikeinen, Amerika en het neo-liberalisme.

Trump – de anti Al Gore-klootzak die van Amerika liefst één grote oliestaat zou maken: diep van binnen wou hij eigenlijk de koning zijn van Bahrein – heeft het niet zo op mensen die niet blank, niet rijk, niet Republikein en niet pro-Donald zijn. Eigenlijk heeft hij een bloedhekel aan iedereen die dat niet is. Hij wil niets te maken hebben met transgenders, homo’s, zwarten, latino’s, Mexicanen, Democraten, milieu-activisten, armoedzaaiers, werklozen, hulpbehoevende zieken en met mensen die (nog) geen Twitter-account hebben. Trump zelf heeft een fulltime Twitter-accountant in dienst, volgens mij!

Trump is echt de allergrootste anti-reclame voor de beschaafde, vrije en intellectuele Westerse wereld in de na-oorlogse geschiedenis van Westerse leiders. Vergeleken bij hem waren papa en papa’s-kindje Bush goede doelen-fetisjisten.

Trump heeft het ook niet zo op de natuur. De Klimaatverandering is volgens hem net zo’n onzin als dat de aarde niet plat zou zijn. Toch gek, want op zijn hoofd en in zijn hoofd bevindt zich het grootste wildpark van de wereld, de allerergste wildgroei die er maar te vinden is. Het is een Nationale Park-ramp, dat kapsel van hem. Dat wat in zijn brein zit, komt via zijn haarzakjes naar boven en naar buiten. Het is duidelijk: het zit in de war, hij is in de war! Het zit niet goed, hij is raar! Het is ziekelijk en hij is ziek! Besmettelijk, want in Amerika worden de vele lui die vatbaar zijn voor zijn dubieuze denkbeelden steeds assertiever en agressiever.

Het liefst zou Trump in de Grand Canyon hoge kantoorgebouwen laten neerzetten en shopping-malls. En wat zou hij van Yellowstone graag één grote olieraffinaderij maken! Maar ze moesten maar eens op zijn kop naar olie gaan boren en daar kaalslag gaan plegen. Een vijftig-jaren-plan! Volgens mij vinden ze in die botte, arrogante harses van Trump heel wat olie, want ik heb altijd de indruk dat hij in de olie is, dat hij te diep in het champagne-glaasje heeft gekeken. Grab him by his piss-penis!

Verder vind ik hem een heel jofele vent, hoor! Het lijkt misschien alsof ik hem haat, maar het is pure betrokkenheid. Ik maak me gewoon een beetje zorgen om zijn mentale gezondheid.

Maar Trump kan kritiek op hem beter hebben dan die Erdogan van Turkije, de Hitler van Ankara. Zoals het de Turken betaamt, hanteert Erdogan de all inclusive-formule: alle fascisme is inbegrepen. En alles is voor hem en wordt door hem bepaald. En wie niet met een gouden all inclusive-armbandje met zijn naam erop rondloopt, wordt gearresteerd en/of vermoord. En weet je wat het is: ik weet zeker dat hij zelf werkelijk van mening is dat hij een zegen is voor het land en dat zijn macht en methode de enige manieren zijn om Turkije te redden. Trump, Poetin, Kim Jong-un denken en Hitler dacht dat idem dito! Erdogan maakt van Istanbul een beestenboel. Een beestachtige bende.

En dan hebben we nog Poetin, de Russische ridder, de iron man die het liefst weer het ijzeren gordijn zou ophangen en dichttrekken. Is in de huid gekropen van Stalin. En dan heb ik het nog niet gehad over al die gestoorde, corrupte en gewelddadige leiders in Azië, Afrika en Zuid-Amerika.

Maar het kan natuurlijk altijd nog erger dan dit alles: Rutte en die Dodo van het CDA, hoe heet die ook alweer? BUMA STEMRA of zoiets. Hij heeft in elk geval een neusje voor christen-populisme en voor reli-nationalisme. Wat een griezels zijn dat, zeg! Daar zitten wij hier dus mee opgescheept. Dat wordt een zinkend schip. Het gaat nu weer crescendo met de economie, maar ik voorspel dat die lachzak van de VVD en die Dodo van het CDA het land samen naar de afgrond regeren. Die hele regeringscoalitie is geen titanenstrijd maar een Titanic-strijd!

 

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.