Onberekenbare vrouw

Fay is grillig en onvoorspelbaar. De ene keer doet ze spontaan, de andere keer afstandelijk. Ze lijkt op en neer te pendelen tussen ups en downs. Binnen het uur kan ze hard to get spelen en zich op je storten en je verslinden. Ze reageert alleen maar wanneer het haar uitkomt, als zij besluit om tijd voor je vrij te maken. Meestal blijft ze hangen in het centrum van haar eigen leefwereld en verlaat ze haar bastion niet. Ze schudt je gevoelens door elkaar zoals een kaartspeler de kaarten aan het begin van het spel. Ze spuit graffiti op de kamers van je hart, met veel roze, paars en rood, maar even later wikkelt ze zichzelf helemaal in de gordijnen voor de vensters van je hartkamers.

Fay is een toverfee en een heks in één. Zij domineert je en bepaalt wat er gebeurt, en hoe het gebeurt. Als ze zin heeft om lief tegen je te doen, dan ben je de koning te rijk, maar het kan net zo goed zijn dat ze zin heeft om je te martelen en dan nagelt ze je aan je eigen kruis tussen je benen. Je bent haar proefdier. Ze experimenteert met de liefde en jij bent het proefkonijn, en jij wordt dikwijls het slachtoffer.

Fay is half schaap, half schorpioen. Ze kan vredig met de kudde meelopen en de herder gehoorzamen, maar ze kan ook zomaar ineens toeslaan, vanuit haar jaloezie en egocentrisme. Met deze vrouw zal je nooit rust en stabiliteit kunnen ervaren of bereiken. Daarvoor is ze te tweespaltig, te grillig en te gecompliceerd…

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.