De signaal-stemmers

Heel veel kiesgerechtigde Nederlanders zijn niet zo idealistisch, of eigenlijk helemaal niet idealistisch. Ze denken hoofdzakelijk aan hun eigen portemonnee en veiligheid. Een politieke visie hebben ze niet, en al zeker geen idealistische lange termijn-visie waarbij het belang van heel het land en de wereld in ogenschouw wordt genomen.

De arbeiders en de burgerlijke middenklasse hebben weinig boodschap aan klimaatmaatregelen, een schoner milieu, een gelijke verdeling van het kapitaal en meer mensenrechten. Ze houden zich vooral bezig met de economie en werkgelegenheid en de veiligheid (criminaliteit). En met het straatbeeld.

We hebben heel veel (rechtse) signaal-stemmers die afgaan op wat er in de populistische kranten – Het Algemeen Dagblad en De Telegraaf – en de keurige midden-dagbladen uit de provincie staat geschreven. Hun opiniemakers kleuren de meningen van de lezers.

Die signaal-stemmers zien in de steden en bij het tv-programma ‘Opsporing Verzocht’ heel vaak jongens en mannen uit de moslim-cultuur die er een bende van maken en ze zien de volkswijken met bijna alleen maar dikke hoofddoek-vrouwen en louche uitziende Afrikaanse (vooral uit Noord-Afrika) en Turkse jongens en mannen. Ze rijden langs moskeeën en moslim-scholen, en zien op tv hoe het er in de moslimlanden aan toe gaat: vrouwen hebben er veel minder rechten en zeggenschap, de politici maken er een potje van, het wemelt er van de brandhaarden en conflicten en homo’s en andersdenkenden zijn er onveilig. En dan nog die terroristische aanslagen.

Geen wonder dat eerst Frits Bolkestein en Pim Fortuyn en later Geert Wilders en Thierry Baudet populair werden en nog zijn. De linkse partijen – de PvdA, GroenLinks en de SP, plus de Partij voor de Dieren – laten het onderwerp van (gebrek aan) integratie, de islamisering van Nederland en de aartsconservatieve, sektarische en vrouwonvriendelijke moslimcultuur teveel of zelfs helemaal links liggen, de problemen omtrent met name allochtone tieners en twintigers ontkennend of verzwijgend en de multiculturele samenleving verheerlijkend. Als het aan GroenLinks ligt, is iedereen welkom en bestaat het probleem van kut-Marokkanen niet.

De signaal-stemmers die alleen naar de werkgelegenheid en hun veiligheid kijken, geen politieke idealen hebben en geen (verfijnde) politieke ideologie hebben, stemmen zodoende op de VVD, de PVV en Forum voor Democratie. Dat zijn de partijen die altijd reppen over criminaliteit, integratie en de mouwen opstropen om aan je kostje te komen. Zo simpel is de grote schare fans van Wilders, Baudet en Rutte te verklaren.

Persoonlijk ben ik van mening dat Bolkestein, Fortuyn, Wilders en Baudet allen een punt hadden en hebben op het vlak van waarschuwingen voor de overlast door moslim-tuig en de invloed van de aartsconservatieve, vrouwonvriendelijke, homofobe, agressieve en over-emotionele moslim-cultuur in ons land en in de moslimlanden. Hun waarschuwingen zijn terecht, getuigen van realiteitszin en snijden hout. Echter, hun verdere politieke houding en denkbeelden vind ik afgrijselijk. Bovendien zeggen ze nooit eens wat positiefs over welwillende, hardwerkende allochtonen of iets negatiefs over Nederlands tuig dat er natuurlijk ook is. Ook als politiek en economisch land is ook Nederland niet brandschoon. Alleen maar hakken op de moslimwereld is erg eenzijdig en onrechtvaardig.

Linkse partijen maken geen schijn van kans. Misschien alleen als we vanwege klimaatrampen echt anders moeten gaan leven en bijvoorbeeld niet meer mogen vliegen en massaal thuis moeten gaan werken om de lucht een beetje schoner te krijgen of nog niet meer op te blazen. Linkse partijen laten de kans liggen om het opkomen voor de underdogs, inclusief Moeder Aarde, te koppelen aan het toegeven dat er problemen bestaan met moslim-uitschot (voornamelijk jongens van onder en in de twintig) en dat de islamisering van ons land wel degelijk bestaat en dient te worden teruggedrongen. Verdere islamisering van ons land en Europa is volstrekt onwenselijk.

Nederland – inclusief de belangrijkste media en politieke partijen – is een progressief land waar vrijheid van expressie, meningsuiting en geaardheid na veel strijd is verworven en waar vrouwen, transgenders en homo’s rechten en zeggenschap hebben en columnisten en cabaretiers niet worden gecensureerd. Dat moet zo blijven!

Ik ben voor het Kinderpardon en opvang van vluchtelingen en voor de multiculturele samenleving, maar de kleine en grote criminelen moeten snel keihard worden aangepakt (verplichte diensttijd met militaire missies!) en moslim-onderwijs en getto’s moeten worden vermeden. Ik ben tegen de bouw van nieuwe moskeeën en voor een veel intensievere verplichte integratie van moslims, ook van de vele moslim-moeders van 50+ die thuiszitten. Wie niet aan de eisen wil voldoen – de Nederlandse taal (blijven) leren, werken voor de kost en de Nederlandse progressieve cultuur leren kennen en begrijpen – is niet welkom of krijgt minder geld en/of straf. Dat geldt ook voor blanke Nederlanders.

Moslimvluchtelingen die hier niet willen of kunnen aarden en zich weigeren aan te passen, dienen voorgoed naar Mekka af te reizen. En ze moeten eens ophouden over racisme, intolerantie en discriminatie. Ze zijn zelf echt geen haar beter. Integendeel! Dat ze zich maar eens zelfkritiek en zelfzuiverend vermogen en een opbouwend-kritische houding naar de eigen cultuur aanleren… Nederland is niet heilig, maar verre van een beroerd land. We leggen geen mens die normaal doet iets in de weg – integendeel, ook niet als ze moslim zijn.

 

 

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.