Gluurder wil begluurd worden

Of het hotel er goed over nagedacht heeft, over die buiten-cabine mét betegelde achtertuin op een steenworp afstand van een meanderend beekje en tegenover een bos? Nou, nee. Want de hotelgasten op de tweede en derde verdieping kunnen de naakte saunagasten in de tuin van de buiten-cabine zien lopen, staan en liggen, (en eventueel zoenen, rukken of neuken). Zij kunnen over de schutting kijken. Het is dan ook dikwijls druk op de balkons van de hotelkamers die een drone-view hebben op het wellness-hofje.

Gelukkig bevat het woud aan de overzijde van het beekje geen wandel- en fietspaden. Dat zou dit hotel ook nog klaarspelen. Dat een konijntje of een hert ons ziet piemelen of vagineren, is niet zo erg. Daar nemen zij geen aanstoot aan, en wij niet aan hun aanwezigheid. Dieren gaan hun eigen gang en zijn niet zo nieuwsgierig als mensen.

Ik heb de gewoonte om opzettelijk zonder handdoek voor mijn edele delen in die saunatuin rond te dwarrelen en uitbundig naar de hotelgasten op het balkon te zwaaien en hen te wenken (de meesten kijken dan weg en gaan naar binnen waar ze hun gluurderij – over dit woord moest de spellingcontrole even nadenken, maar hij of zij trok er uiteindelijk terecht een rode streep ondervoortzetten achter het glas).

Maar vandaag was er een blonde, vrouwelijke hotelgast die nota bene terug zwaaide en zich langzaam achter het venster uitkleedde. Een exhibitionist die een naakte man – die ze mogelijk aanziet voor een gelijkgestemde – het hoofd op hol bracht. Ik genoot van de striptease en bleef er in mijn blote pik – hij gaf overigens geen kick – naar kijken en van smullen. Als iemand een – in dit geval one-womanone-spectator – show opvoert, is het onbeleefd weg te lopen. Ik wilde maar wat graag haar publiek zijn. De blondine was erg mooi, dat kon ik zelfs op betrekkelijk grote afstand zien.

De hotelgast eindigde met een wijsvinger in haar kutje die ze vervolgens in haar mond stak (niet haar kutje maar haar vinger die ze eerst in haar kutje had laten glijden). Daarna deed de bevallige vrouw de gordijnen van haar hotelkamer dicht en verdween ze achter het stof. De show was voorbij. Ik had stof tot nagenieten… Wat een sextakelstuk (zowel die vrouw als haar show)!

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.